Vihiä X-Men-leffojen tulevaisuudesta

Tuotantoyhtiöiden Disney ja FOX sulautuminen yhteen on vielä kesken, mutta FOXin omistuksessa vuosia olleen materiaalin tulevaisuudesta on jo vähän selvillä. X-Men-sarjakuvaleffojen tie ei ole päättymässä studioiden yhdistyessä, mutta isoja muutoksia siintää horisontissa.

We Got This Covered -sivuston saaman sisäpiiritiedon mukaan X-Men-leffasarja käynnistetään alusta uudelleen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tulevalla kesäkaudella ensi-iltansa saava X-Men: Dark Phoenix jäänee monien tuttujen X-Men-hahmoja näytelleiden näyttelijöiden viimeiseksi kerraksi näissä rooleissaan.

Studiojohtaja Kevin Feige on ilmaissut halunsa nähdä Magneton (Michael Fassbender/Ian McKellen), professori Xavierin (James McAvoy/Patrick Stewart) ja kumppanien osissa aivan uudet kasvot. Koko nykyisestä X-Men-joukosta ainut, jolle ei harkita toistaiseksi korvaajaa, vaikuttaa olevan Deadpoolin näyttelijä Ryan Reynolds.

Tuttujen hahmojen osiin on tarkoitus etsiä näyttelijöitä, jotka ovat joko vähän alle tai hieman yli 30-vuotiaita. Muutokset eivät toki jää tähän: alustavan suunnitelman mukaan X-Men-elokuvissa on jatkossa tarkoitus tuoda esiin enemmän naispuolisia hahmoja sekä eri rotuisia että erilaisia suuntauksia edustavia hahmoja.


Lähde: We Got This Covered

Kuva: 20th Century FOX/X-Men: Dark Phoenix, 2019

R. Isoviita 04.03.2019 klo 06:22

Uusimmat uutiset

Netflixin huikeassa The Dark Crystal -sarjassa mukana Game of Thrones -tähtiä

Tarina sijoittuu aikaan ennen elokuvaa.

R. Isoviita

Christopher Nolanin uutuusleffa on huippukallis

Kuvauksia tehdään mm. Virossa.

R. Isoviita

Han Solo -jatko-osaa toivoneiden ääni ei kaikunut kuuroille korville

Elokuvaa ei silti ole ainakaan vielä luvassa.

R. Isoviita

28 päivää myöhemmin saanee viimein jatkoa alkuperäisiltä tekijöiltään

Kauhuleffan jatkoa ovat tähän mennessä tehneet muut.

R. Isoviita

Marilyn Monroen näköispatsaan varas jäi kiinni

Hollywoodin Walk of Famen nähtävyys turmeltiin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...