Vihiä X-Men-leffojen tulevaisuudesta

Tuotantoyhtiöiden Disney ja FOX sulautuminen yhteen on vielä kesken, mutta FOXin omistuksessa vuosia olleen materiaalin tulevaisuudesta on jo vähän selvillä. X-Men-sarjakuvaleffojen tie ei ole päättymässä studioiden yhdistyessä, mutta isoja muutoksia siintää horisontissa.

We Got This Covered -sivuston saaman sisäpiiritiedon mukaan X-Men-leffasarja käynnistetään alusta uudelleen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tulevalla kesäkaudella ensi-iltansa saava X-Men: Dark Phoenix jäänee monien tuttujen X-Men-hahmoja näytelleiden näyttelijöiden viimeiseksi kerraksi näissä rooleissaan.

Studiojohtaja Kevin Feige on ilmaissut halunsa nähdä Magneton (Michael Fassbender/Ian McKellen), professori Xavierin (James McAvoy/Patrick Stewart) ja kumppanien osissa aivan uudet kasvot. Koko nykyisestä X-Men-joukosta ainut, jolle ei harkita toistaiseksi korvaajaa, vaikuttaa olevan Deadpoolin näyttelijä Ryan Reynolds.

Tuttujen hahmojen osiin on tarkoitus etsiä näyttelijöitä, jotka ovat joko vähän alle tai hieman yli 30-vuotiaita. Muutokset eivät toki jää tähän: alustavan suunnitelman mukaan X-Men-elokuvissa on jatkossa tarkoitus tuoda esiin enemmän naispuolisia hahmoja sekä eri rotuisia että erilaisia suuntauksia edustavia hahmoja.


Lähde: We Got This Covered

Kuva: 20th Century FOX/X-Men: Dark Phoenix, 2019

R. Isoviita 04.03.2019 klo 06:22

Uusimmat uutiset

Mark Hamill pimeän puolen hahmoksi?

Marvel-huhu kiertää.

R. Isoviita

Alien-versiointi puhuttaa

Myös Ridley Scott haikailee edelleen uuden elokuvan perään.

R. Isoviita

Vääntöä Elton John -elämäkertaelokuvan ikärajasta

Liian roisia alaikäisille.

R. Isoviita

Päivitys kolmannen Bill & Ted -leffan tilanteeseen

Elokuva on kuin onkin tulossa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...