Oscarien jälkeen: Rami Malek kolhi itseään, James McAvoyn paita koki kovia

26.2.2019 14:06

Tämänkään vuoden Oscar-gaala ja sen jatkot eivät sujuneet kommelluksitta. Toisin kuin vuosina 2013 ja 2014 nyt juhlissa kompastellut henkilö ei kuitenkaan ollut näyttelijä Jennifer Lawrence. Mutta kompuroinnin syy oli jälleen kerran juhlalavan portaikon suunnittelussa.

Vähän sen jälkeen, kun Rami Malek (kuvassa) oli voittanut Oscarin miespääosastaan Bohemian Rhapsody -elämäkertaelokuvassa, näyttelijän jalka lipesi Oscar-lavan rappusissa. Silminnäkijöiden mukaan oli täpärällä, ettei Malek pudonnut lavan kyljessä olleeseen orkesterimonttuun, jolloin hänelle olisi voinut käydä hyvin pahasti (katso Esquiren julkaisema kuvasarja tapauksesta).

Tuore voittaja ei antanut kompuroinnin pilata iltaansa, vaan lähti tiettävästi juhlistamaan palkintoaan vielä gaalan jatkoille. Jatkoilla yhtenä seremonian palkinnonjakajista toiminut skottitähti James McAvoy sai puolestaan tuta punakynän voiman. Tähden yllä ollut valkoinen kauluspaita tuli ”tuhrituksi” mm. Charlize Theronin, Michael B. Jordanin, Samuel L. Jacksonin ja Brie Larsonin toimesta. McAvoyn mukaan alkuperäinen tarkoitus oli saada kerättyä paitaan jokunen nimikirjoitus ja kaupata vaate sitten hyväntekeväisyyshuutokaupassa.

– En ihan tiedä, mitä teemme sillä. Tämä riistäytyi käsistä ja alkoholilla oli osuutta asiaan, McAvoy myönsi.

Kuva McAvoyn paidasta hänen Instagram-tilillään.

Lähteet: Variety, ET, Esquire

Kuva: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Lisää luettavaa