Mission: Impossible - mitä seuraavaksi?

Kuten arvata saattoikin, viime vuonna ilmestynyt Mission: Impossible - Fallout ei toki jää viimeiseksi elokuvaksi tässä toimintaleffasarjassa. Vuosina 1966-1973 tehdyn agenttisarja Vaarallisen tehtävän pohjalta luotu elokuvajatkumo on tuoreimpien tietojen mukaan kasvamassa ainakin kahdella uudella leffalla. Innokkaimpien fanien pitää kuitenkin malttaa vielä mielensä, sillä Tom Cruise nähdään Ethan Huntina valkokankailla jälleen vasta vuosina 2021 ja 2022.

Mission: Impossible -elokuvasarjan seitsemäs osa on tuotantoyhtiö Paramountin antaman tiedotteen mukaan tulossa maailmanensi-iltaan heinäkuun lopulla 2021 ja kahdeksas puolestaan elokuun 2022 alussa. Vaikka aiemmin Mission: Impossible -elokuvissa ohjaajat ja käsikirjoittajat vaihtuivat aina uuden rainan myötä, ja pysyvintä näytti olevan vain Tom Cruisen päärooli, vuoden 2015 elokuvasta asti leffasarjassa työskennellyt käsikirjoittaja-ohjaaja Christopher McQuarrie on kiinnitetty luotsaamaan myös seuraavat kaksi osaa.

McQuarriella on huhun mukaan halua tuoda takaisin useampia hahmoja Ethan Huntin menneisyydestä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että McQuarriella on ajatuksia kirjoittaa tuleviin elokuviin mukaan ainakin Alec Baldwinin näyttelemä Alan Hunley ja Henry Cavillin tulkitsema viiksistään kuulu August Walker.


Lähteet: The Wrap, THR, The Playlist

Kuva: Paramount/Mission: Impossible - Fallout, 2018

R. Isoviita 02.02.2019 klo 17:25

Uusimmat uutiset

Queen esiintyy Oscar-gaalassa

YLE Teema esittää gaalan suorana.

R. Isoviita

Bruno Ganz 1941-2019

Pidetty sveitsiläistähti nukkui pois.

R. Isoviita

Uusi Pirates of the Caribbean -versio kohtasi jo ongelmia

Käsikirjoittajat kaikkosivat.

R. Isoviita

Jared Leton tie Jokerina saattaa olla ohi

Uusia järjestelyjä.

R. Isoviita

1980-luvun pullistelijasankarien paluu toteutumassa?

Myös Arnold Schwarzenegger on toiveikkaana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...