Klassikkoleffan uusi versio jäihin?

Useamman vuoden suunnitteilla ollut uusi versio Disney-klassikosta Pinocchio on kohdannut jälleen ongelmia. 1940-luvulla valmistuneelle Disney-piirretylle oli tarkoitus tehdä samoin kuin esim. Viidakkokirjalle ja Kaunotar ja hirviö -leffalle, jotka molemmat ovat saaneet ei-piirretyt versiointinsa Disneyn toimesta viime vuosina.

Kuvaaja Seamus McGarvey, joka on ollut kiinnitettynä Pinocchion uuteen versioon, kertoo ComicBookille antamassaan haastattelussa, että leffa on menettänyt ohjaajan. Myös molemmat Paddington-elokuvat luotsannut Paul King on hänen mukaansa jättänyt Pinocchion perhesyistä. King ei ollut ensimmäinen tämän satuseikkailun ohjaajaksi nimetty henkilö, sillä James Bond -franchisestakin tutun Sam Mendesin piti vastata samasta tehtävästä, mutta hänkin vetäytyi projektista.

McGarveyn mukaan niin Pinocchion isähahmoksi, Geppettoksi haviteltu Tom Hanks kuin muutkin elokuvaprojektin kanssa tekemisissä olleet yrittävät yhä saada rattaita pyörimään. Toistaiseksi puunukkerainaan ei kuitenkaan ole saatu puhallettua henkeä.


Lähteet: ComicBook, Vanity Fair

Kuva: Disney, Pinocchio, 1940

R. Isoviita 16.01.2019 klo 18:31

Uusimmat uutiset

Queen esiintyy Oscar-gaalassa

YLE Teema esittää gaalan suorana.

R. Isoviita

Bruno Ganz 1941-2019

Pidetty sveitsiläistähti nukkui pois.

R. Isoviita

Uusi Pirates of the Caribbean -versio kohtasi jo ongelmia

Käsikirjoittajat kaikkosivat.

R. Isoviita

Jared Leton tie Jokerina saattaa olla ohi

Uusia järjestelyjä.

R. Isoviita

1980-luvun pullistelijasankarien paluu toteutumassa?

Myös Arnold Schwarzenegger on toiveikkaana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...