Klassikkoleffan uusi versio jäihin?

Useamman vuoden suunnitteilla ollut uusi versio Disney-klassikosta Pinocchio on kohdannut jälleen ongelmia. 1940-luvulla valmistuneelle Disney-piirretylle oli tarkoitus tehdä samoin kuin esim. Viidakkokirjalle ja Kaunotar ja hirviö -leffalle, jotka molemmat ovat saaneet ei-piirretyt versiointinsa Disneyn toimesta viime vuosina.

Kuvaaja Seamus McGarvey, joka on ollut kiinnitettynä Pinocchion uuteen versioon, kertoo ComicBookille antamassaan haastattelussa, että leffa on menettänyt ohjaajan. Myös molemmat Paddington-elokuvat luotsannut Paul King on hänen mukaansa jättänyt Pinocchion perhesyistä. King ei ollut ensimmäinen tämän satuseikkailun ohjaajaksi nimetty henkilö, sillä James Bond -franchisestakin tutun Sam Mendesin piti vastata samasta tehtävästä, mutta hänkin vetäytyi projektista.

McGarveyn mukaan niin Pinocchion isähahmoksi, Geppettoksi haviteltu Tom Hanks kuin muutkin elokuvaprojektin kanssa tekemisissä olleet yrittävät yhä saada rattaita pyörimään. Toistaiseksi puunukkerainaan ei kuitenkaan ole saatu puhallettua henkeä.


Lähteet: ComicBook, Vanity Fair

Kuva: Disney, Pinocchio, 1940

R. Isoviita 16.01.2019 klo 18:31

Uusimmat uutiset

Suositun brittikomedian luoja kiinnitetty seuraavaan Bond-leffaan

Käsikirjoitukselle haluttiin uusi muokkaaja.

R. Isoviita

Näyttelijä Bibi Andersson on kuollut

Andersson tuli tutuksi mm. Ingmar Bergmanin elokuvista.

R. Isoviita

Uutta Hellboy-leffaa tylytetään kovalla kädellä

Negatiivista kritiikkiä pukkaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...