Uutta tietoa Batmanin sooloelokuvasta

The Batman -nimellä kulkeva supersankarielokuva on kokenut tähän mennessä jo monia kuoppia, vaikkei leffaa ole vielä ryhdytty edes kuvaamaan. DC:n supersankarihahmon viimeisimmät elokuvalliset esiintymiset ovat osuneet leffoihin, joita ei ole suorastaan ylistetty yhdestä suusta. Batmanin roolissa mm. Justice League -elokuvassa nähty Ben Affleck on lisäksi joutunut yksityiselämässään käymään katkaisuhoidossa, minkä vuoksi Batmanin esittäjästä ei tulevassa elokuvassa ole edelleenkään täyttä varmuutta.

Matt Reeves on uusimpien tietojen mukaan kuitenkin saanut leffan käsikirjoituksen siihen pisteeseen, että sitä voinee jo pian kutsua lähes valmiiksi. Reeves jatkaa käsikirjoituksen muokkaamista edelleen. Aiemmin hän on kertonut The Batmanin sijoittuvan pitkälti aikaan, jolloin hahmo ei vielä ollut niin kokenut kuin Affleckin yli 40-vuotias Batman.

Nuoremman Batmanin esittäjän nimi julkaistaneen mahdollisesti jo ennen syksyä, mikäli Reevesin käsikirjoitusta ei yllättäen hylätäkään ja kaikkea aloiteta jälleen alusta uudelleen. THR:n saamien tietojen mukaan tuotantoyhtiö Warner Bros. suunnittelee The Batmanin kuvausten aloittamista tällä haavaa marraskuussa.


Lähteet: THR, We Got This Covered

Kuva: Warner Bros./ Batman v Superman, 2016

R. Isoviita 05.01.2019 klo 18:10

Uusimmat uutiset

Ralph Fiennes kiusoitteli Voldemortin paluusta

Näyttelijä pitää pahisroolistaan.

R. Isoviita

Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

Leffa sai kassakoneet laulamaan.

R. Isoviita

Bryan Singer ei ohjaa Red Sonjaa

Leffan odottelu pitenee.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...