Mitä kuuluu X-Men-leffoille?

Marvelin sarjakuvien elokuvauniversumissa on ollut kauan puute, minkä viihdejättien Disney ja FOX yhdistyminen poistaa. Aikoinaan FOXin omistukseen päätyneet X-Men-sarjakuvien oikeudet siirtyvät yhdistymisen myötä Disneylle, joka nykyään omistaa myös Marvelin. Näin ollen Marvelin Avengers-hahmot, kuten Captain Marvel, Thor, Hulk ja Black Widow saatetaan vihdoin nähdä seikkailemassa samassa elokuvassa yhdessä Jean Greyn, Wolverinen ja Magneton kanssa (osa hahmoista saanee kuitenkin uudet näyttelijät).

Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige on uudessa haastattelussaan paljastanut, että uusia X-Men-tuotantoja ryhdytään suunnittelemaan jo pian. Nk. vihreää valoa ei niille ole vielä näytetty, mutta Feige vaikuttaa optimistiselta.

- Kaikki näyttää todella, todella hyvältä ja niin ollen [uusien tuotantojen] aloittaminen voisi tapahtua seuraavan puolen vuoden sisällä, hän kertoo.

Täysin ilman X-Men-hahmojen uusia seikkailuja ei tarvitse kenenkään olla vielä alkavanakaan vuotena. Kuten eilen kerroimme, yksi vuoden 2019 odotetuimmista leffoista on kesäkuussa ensi-illan saava X-Men: Dark Phoenix, mikä keskittyy Sophie Turnerin näyttelemään Jean Grey -hahmoon ja tämän telepaatti-alter egoon. Elokuun puolella ensi-iltaan on myös tulossa kauhuelementein silattu The New Mutants. Siinä seikkailee joukko aivan uusia mutanttihahmoja.


Lähteet: Variety, Deadline, IndieWire, We Got This Covered

Kuva: 20th Century Fox/Dark Phoneix, 2019

R. Isoviita 29.12.2018 klo 20:29

Uusimmat uutiset

Kolmas Ihmeotukset-leffa viivästynee

Ei ehdikään ensi-iltaan vielä 2020?

R. Isoviita

Ghostbusters-näyttelijä toiveikkaana jatko-osan roolituksen suhteen

Uusi Haamujengi-raina tulossa 2020.

R. Isoviita

Glass ensi-illassa: Leffantekijä laittoi itsensä likoon

Miljoonia omasta pussista.

R. Isoviita

Klassikkoleffan uusi versio jäihin?

Disney-leffa menetti jälleen ohjaajan.

R. Isoviita

Ant-Man-ohjaaja paljasti, millainen hänen Fantastic Four -leffansa olisi ollut

Ihmenelosten elokuvalliset seikkailut eivät ole isoja kehuja keränneet.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...