Sotkut jatkuvat Batman-leffan kulisseissa

Batmanin uuden sooloelokuvan tie on ollut kuoppainen: ohjaajaa on vaihdettu, käsikirjoittaminen venynyt ja viimeisimpänä epätietoisuus siitä, kuka näyttelee leffan nimihenkilöä. Ben Affleckin piti jatkaa roolissa, mutta mm. Affleckin yksityiselämän ongelmat alkoivat kohota esteeksi.

Lepakkomiehen oman elokuvan kulisseissa on huhujen mukaan monta mutkaa selvitettävänä. Affleckin jälkeen elokuvan ohjaajaksi vaihdettu Matt Reeves omaa niiden mukaan jokseenkin erilaisen näkemyksen elokuvasta verraten studion näkemykseen. Warner Bros. haluaisi Affleckin ilmeisesti jatkavan Batmanina, mutta Reeves näkisi roolissa mieluummin nuoremman näyttelijän.

Kompromissina Affleck saattaisi näkyä jonkin verran elokuvassa hahmon vanhempana painoksena, kun varsinaisessa seikkailussa taas esiintyisi jokin nuorempi Batman-näyttelijä. Reeves ei kuitenkaan ole väitetysti lämmennyt tällaiselle järjestelylle. Vääntö kulisseissa siis jatkuu, eikä elokuvaa todennäköisesti nähdä valkokankailla vielä useampaan vuoteen.


Lähteet: Comic Book Movie, We Got This Covered

Kuva: Warner Bros./Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016

R. Isoviita 06.11.2018 klo 13:29

Uusimmat uutiset

Ralph Fiennes kiusoitteli Voldemortin paluusta

Näyttelijä pitää pahisroolistaan.

R. Isoviita

Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

Leffa sai kassakoneet laulamaan.

R. Isoviita

Bryan Singer ei ohjaa Red Sonjaa

Leffan odottelu pitenee.

R. Isoviita

Christian Balen viimeisin muodonmuutos menestyi kehnosti

Lippukassojen kilinästä odotettiin kovempaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...