Sotkut jatkuvat Batman-leffan kulisseissa

6.11.2018 13:29

Batmanin uuden sooloelokuvan tie on ollut kuoppainen: ohjaajaa on vaihdettu, käsikirjoittaminen venynyt ja viimeisimpänä epätietoisuus siitä, kuka näyttelee leffan nimihenkilöä. Ben Affleckin piti jatkaa roolissa, mutta mm. Affleckin yksityiselämän ongelmat alkoivat kohota esteeksi.

Lepakkomiehen oman elokuvan kulisseissa on huhujen mukaan monta mutkaa selvitettävänä. Affleckin jälkeen elokuvan ohjaajaksi vaihdettu Matt Reeves omaa niiden mukaan jokseenkin erilaisen näkemyksen elokuvasta verraten studion näkemykseen. Warner Bros. haluaisi Affleckin ilmeisesti jatkavan Batmanina, mutta Reeves näkisi roolissa mieluummin nuoremman näyttelijän.

Kompromissina Affleck saattaisi näkyä jonkin verran elokuvassa hahmon vanhempana painoksena, kun varsinaisessa seikkailussa taas esiintyisi jokin nuorempi Batman-näyttelijä. Reeves ei kuitenkaan ole väitetysti lämmennyt tällaiselle järjestelylle. Vääntö kulisseissa siis jatkuu, eikä elokuvaa todennäköisesti nähdä valkokankailla vielä useampaan vuoteen.

Lähteet: Comic Book Movie, We Got This Covered

Kuva: Warner Bros./Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016

Lisää luettavaa