Bruce Willisin ja Adrien Brodyn tähdittämän sotaleffan ensi-ilta peruttiin yllättäen

18.10.2018 22:29

Toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin perustuvan Air Strike -leffan piti saada maailmanensi-iltansa tämän kuun lopulla. Elokuvaa tähdittävät mm. Bruce Willis ja Adrien Brody, mutta nyt näyttää siltä, ettei sitä nähdä missään. Ensi-ilta peruttiin yllättäen elokuvan kiinalaisnäyttelijättären takia.

Kiinalaisomisteisten tuotantoyhtiöiden tuottamassa ja Xiao Fengin ohjaamassa elokuvassa näyttelee myös mm. X-Men: Days of Future Past -leffassa nähty Fan Bingbing. Kotimaassaan erittäin hyvin tunnettu ja yleensä monessa mukana ollut näyttelijätär hämmensi jokin aika sitten fanikuntaansa, sillä hänestä ei tehty mitään havaintoa kolmeen kuukauteen. Katoamisen syyksi paljastui lopulta näyttelijättären n. 129 milj. dollarin suuruinen veropetos – Fan Bingbing myönsi asian ja pyysi tekoaan sittemmin myös julkisesti anteeksi.

Samainen veropetos johti nyt myös Air Strike -elokuvan ensi-illan perumiseen. Kahdeksan vuotta työn alla ollut raina jää toistaiseksi hyllylle, koska sen maineen katsotaan tahraantuneen Fan Bingbingin verosotkujen myötä.

Lähteet: AP, Business Insider, Yahoo!

Kuva: Lionsgate/Air Strike, 2018

Lisää luettavaa