Sylvester Stallone jälleen supersankarielokuvaan

Guardians of the Galaxy -jatko-osassa pistäytyminen ei näytä jäävän Sylvester Stallonelle viimeiseksi kerraksi supersankarigenren parissa. Stallone on perustanut oman tuotantoyhtiön, jonka tuleviin projekteihin kuuluu myös yksi tämän lajityypin elokuva.

Tänä vuonna toimintansa aloittanut Balboa Productions käynnistää ensi vuonna Samaritan-nimisen supersankarielokuvan tuotannon. Leffan sisältö on pitkälti vielä mysteeri, mutta Samaritania on kuvailtu tummasävyiseksi ja raikasta näkökulmaa lajityyppiin tuovaksi elokuvaksi. Stallone näyttelee näillä näkymin sen keskeistä roolia.

Balboa Productionsilla on lautasellaan myös muita projekteja, kuten FBI-veteraani Michael McGowanin muistelmateokseen pohjaava elokuva sekä Stallonen pitkäaikainen unelma saattaa James Byron Hugginsin myyntimenestysteos Hunter niin ikään leffaksi. Jälkimmäisen oikeudet näyttelijä hankki jo n. 10 vuotta sitten, aikomuksenaan muokata kyseinen kertomus taitavasta metsästäjästä ja tämän jäljittämästä pedosta osaksi Rambon tarinaa.


Lähteet: Deadline, THR

Kuva: Lionsgate/Rambo, 2008

R. Isoviita 17.10.2018 klo 22:59

Uusimmat uutiset

Ralph Fiennes kiusoitteli Voldemortin paluusta

Näyttelijä pitää pahisroolistaan.

R. Isoviita

Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

Leffa sai kassakoneet laulamaan.

R. Isoviita

Bryan Singer ei ohjaa Red Sonjaa

Leffan odottelu pitenee.

R. Isoviita

Christian Balen viimeisin muodonmuutos menestyi kehnosti

Lippukassojen kilinästä odotettiin kovempaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...