Sylvester Stallone jälleen supersankarielokuvaan

17.10.2018 22:59

Guardians of the Galaxy -jatko-osassa pistäytyminen ei näytä jäävän Sylvester Stallonelle viimeiseksi kerraksi supersankarigenren parissa. Stallone on perustanut oman tuotantoyhtiön, jonka tuleviin projekteihin kuuluu myös yksi tämän lajityypin elokuva.

Tänä vuonna toimintansa aloittanut Balboa Productions käynnistää ensi vuonna Samaritan-nimisen supersankarielokuvan tuotannon. Leffan sisältö on pitkälti vielä mysteeri, mutta Samaritania on kuvailtu tummasävyiseksi ja raikasta näkökulmaa lajityyppiin tuovaksi elokuvaksi. Stallone näyttelee näillä näkymin sen keskeistä roolia.

Balboa Productionsilla on lautasellaan myös muita projekteja, kuten FBI-veteraani Michael McGowanin muistelmateokseen pohjaava elokuva sekä Stallonen pitkäaikainen unelma saattaa James Byron Hugginsin myyntimenestysteos Hunter niin ikään leffaksi. Jälkimmäisen oikeudet näyttelijä hankki jo n. 10 vuotta sitten, aikomuksenaan muokata kyseinen kertomus taitavasta metsästäjästä ja tämän jäljittämästä pedosta osaksi Rambon tarinaa.

 

Lähteet: Deadline, THR

Kuva: Lionsgate/Rambo, 2008

Lisää luettavaa