Will Smith hyppäsi helikopterista

26.9.2018 03:02

Näyttelijä, jolta on totuttu näkemään viime vuosina mitä huikeampia stuntteja, on tietysti Tom Cruise. Men in Black -leffoista tuttu Will Smith tempaisi kuitenkin syntymäpäivänsä kunniaksi tempun, jota Cruiselta ei ole nähty. Youtube-kanava Yes Theory haastoi tähden hyppäämään helikopterista.

Yes Theoryn kanavalla haastetaan eri ihmisiä tekemään asioita näiden oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Eilen, eli 25. syyskuuta, 50-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyt Will Smith juhlisti merkkipäiväänsä Grand Canyonin luonnonkauniissa maisemissa perheensä ja Yes Theoryn tiimin kanssa. Pikaisen terveystarkistuksen ja tarkkojen turvajärjestelyjen jälkeen Smith nousi helikopterin jalakselle valmistautuakseen päivän kohokohtaan: benjihyppyyn alas kanjoniin.

Mm. lastensa ja navajointiaanien poppamiehen henkisen tuen saattelemana hurjan hypyn suorittanut Smith oli tempauksesta silmin nähden innoissaan. Hän kuvaili kokemusta täydellisen kauhun muuttumisesta autuuden tunteeksi. Youtubessa suorana lähetetyn synttäritempauksen, jonka ohessa järjestettiin hyväntekeväisyyskeräys lasten koulutuksen tukemiseksi, voi katsoa myös näin jälkeen päin.

[Edit 29.9.: Video vaihdettu toimivaan.]

Lähteet: Youtube, Variety

Kuva: Warner Bros./Focus, 2015

Lisää luettavaa