Potkuista huolimatta James Gunnilta on tulossa pikavauhtia uusi leffa

21.8.2018 23:08

Vaikka ohjaaja James Gunn sai hiljattain lähtöpassit kolmannen Guardians of the Galaxy -elokuvansa puikoista, häneltä on tulossa ensi-iltaan muuta. Alkujaan Gunn kiusoitteli fanejaan ilmoittamalla sosiaalisessa mediassa, että hän kertoisi heinäkuussa järjestetyssä Comic Con -tapahtumassa toisesta uudesta elokuvastaan. Potkut Marvel-leffasta kuitenkin siirsivät tästä elokuvasta kertomista.

Sony Pictures on julkaissut aikataulun, mikä paljastaa Gunnin uuden elokuvan tosiaan olevan tulossa ensi-iltaan. Leffan Yhdysvaltain ensiesitys on ajoitettu marraskuun loppuun. Aikataulu ei ikävä kyllä paljasta, elokuvan nimeä saati juontakaan, mutta ennakkotiedon mukaan kyseessä on kauhuleffa.

Pari vuotta sitten Gunn teki niin ikään kauhua, The Belko Experimentin, jossa hän tosin toimi vain tuottajana ja käsikirjoittajana, ei ohjaajana. Uusi elokuva on saatu purkkiin hämmentävän nopeasti ja vaivihkaa. Joidenkin lähteiden mukaan kyse saattaa olla silti elokuvasta, jossa Gunn on jälleen mukana esim. vain tuottajana. Hänen IMDB-sivullaan nimittäin mainitaan ainakin yksi tällainen nimetön kauhuleffa, jossa näyttelevät mm. Elizabeth Banks ja Jennifer Holland.

Lähteet: ScreenRant, MovieWeb, ComicBook

Kuva: Mingle Media

Lisää luettavaa