Tässä mittelössä Logan hävisi Deadpoolille

23.7.2018 17:24

Hugh Jackmanin esittämä Wolverine alias Logan on saanut hieman kyseenalaista mainetta briteiltä. Jackmanin Wolverinen jäähyväisleffaksi tarkoittama Logan-elokuva nimittäin oli viime vuodelta kootun tilaston mukaan se raina, joka sai kaikkein eniten valituksia yleisöltä. Yhdistyneen kuningaskunnan alueella esitettävien elokuvien ikärajaluokituksia valvova BBFC on raportoinut valituksia Loganista tulleen kaikkiaan 20 kappaletta.

Määrä ei ole iso, joten leffan voi katsoa siinä mielessä pärjänneen hyvin. Yleisimmin Loganin katsojat olivat sitä mieltä, että elokuvassa esiintynyt väkivalta olisi rajuudessaan vaatinut annettua korkeamman ikärajan – eli noston 15 vuodesta 18 vuoteen.

20 valitusta tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että Logan hävisi toisen X-Men-sankarin omalle nimikkoelokuvalle, Deadpoolille. Vuonna 2016 julkaistu Deadpool nimittäin sai kaikkiaan 51 valitusta. Vaikka hahmot eivät siis pääsisi ikinä ottamaan kunnolla mittaa toisistaan valkokankaalla, yhdessä asiassa Deadpoolin voi sanoa piesseen Wolverinen alias Loganin kunnolla.

Lähde: The Guardian

Kuva: 20th Century Fox, Deadpool, 2015

Lisää luettavaa