Jumanji tulee jälleen

2.7.2018 12:53

Robin Williamsin tähdittämä lautapeliaiheinen seikkailukomedia Jumanji ei ollut yleisen mielipiteen perusteella 1990-luvun leffaparhaimmistoa. Tämä ei luonnollisesti estänyt uusia tekijöitä tarttumaan samaan aiheeseen ja päivittämään siitä videopelikeskeisen tarinan. Viime vuonna valmistuneelle mm. Dwayne Johnsonin, Kevin Hartin ja Karen Gillanin tähdittämälle leffalle on tulossa jatko-osa ensi vuonna.

Järjestyksessä kolmas Jumanji-aiheinen raina on tulossa alustavien tietojen mukaan maailmanensi-iltaan ensi vuoden joulukuussa. Ohjaaja Jake Kasdanin mukaan työryhmä vasta miettii seuraavan leffan hahmoja. Käsikirjoittamisprosessi on näin ollen vielä pahasti kesken.

Kasdan toivoo, että teksti olisi kuvauskunnossa alkuvuodesta, jotta leffan kuvaukset voisivat alkaa silloin. Juonesta ja tapahtumapaikasta hän ei ole vielä varma, mutta Havaiji saattaa toimia seuraavankin elokuvan näyttämönä. Jumanji: Welcome to the Jungle -leffasta tuttujen tähtien odotetaan näkyvän myös uudessa jatko-osassa – heistä ainakin Dwayne Johnson on jo tiedottanut omasta puolestaan odottavansa paluuta Jumanji-kuvioihin yhdessä Kevin Hartin kanssa.

Lähteet: Collider, GeekTyrant

Kuva: CTMG/Disney/Jumanji: Welcome to the Jungle, 2017

Lisää luettavaa