Maineensa menettäneen Hollywood-tähden uutuusleffan levittäjä selittelee elokuvan julkaisua

19.6.2018 21:58

Oscar-palkitun näyttelijä Kevin Spaceyn uran arveltiin yleisesti olleen ohi, kun eräät hänen työtovereistaan alkoivat syyttää tähteä epäsopivasta käytöksestä. Ohjaaja ja tuottaja Ridley Scott meni jopa niin pitkälle, että pyyhki Spaceyn kokonaan elokuvastaan ja korvasi tämän pikaisesti toisen näyttelijän ja modernin teknologian avulla. Nyt Spacey on kuitenkin jälleen näkyvässä roolissa uudessa leffassa.

 

Se, miksi Spaceyn nimi ja kasvot nyt on mukana Billionaire Boys Club -elokuvan markkinoinnissa, onkin herättänyt joissakin katsojissa kummastusta. Elokuvan levittäjä on astunut esiin selittelemään ratkaisua.

 

– Emme hyväksy seksuaalista häirintää millään tasolla ja tuemme sen uhreja. Mutta uskomme siihen, että kovan työn tehnyt näyttelijä- ja muu työryhmä saa nähdä elokuvansa tavoittavan yleisön, levityksestä osittain vastaavalta Vertical Entertainmentiltä todetaan.

 

Levittäjän mukaan he toivovat, että yleisö tekee oman ratkaisunsa, mikä ei pohjaisi yhden elokuvassa näyttelevän näyttelijän saamiin syytöksiin.

 

Billionaire Boys Club kuvattiin hyvän aikaa ennen Spaceyn julkista myllytystä, pari vuotta sitten. Hän esittää elokuvassa ennakkotietojen perusteella huijaria. Tosipohjaisen leffan muissa rooleissa ovat mm. Ansel Elgort ja Taron Egerton.

 

Lähteet: The Wrap, Indiewire

Kuva: 2016 CTMG, Inc. All Rights Reserved./ Baby Driver

Lisää luettavaa