Krokotiilimies-leffojen ystäville iloinen uutinen

Vuoden alussa vanhoista Krokotiilimies-leffoista tykänneet hieraisivat silmiään toisenkin kerran, kun verkkoon ilmestyi uutta Krokotiilimies-elokuvaa enteilevä mainoskampanja. Koomikko Danny McBriden tähdittämässä leffassa oli julkaistun trailerin perusteella tutun oloinen meininki, ja nähtiinpä kampanjassa mukana myös alkuperäinen Krokotiilimies, eli Paul Hogan. Joidenkin harmiksi kyseessä oli lopulta vain tempaus, jolla oli tarkoitus houkutella lisää matkailijoita Australiaan, eikä kolmatta Krokotiilimies-elokuvaa ollutkaan tulossa.

Nyt Krokotiilimies-leffojen ystäville on kuitenkin luvassa jotain mukavaa. Deadlinen saamien tietojen mukaan Paul Hogan nimittäin suunnittelee paluuta kokoillan elokuvan tähdeksi. Elokuvan nimi on lupaavasti The Very Excellent Mr Dundee.

Uudessa komediassa Hogan näyttelee leffan nimestä huolimatta itseään, eikä siis varsinaisesti kasarikomediansa Dundee-hahmoa. Hoganin kansainvälisen maineen perustuessa pitkälti juuri Krokotiilimies-elokuviin, voidaan silti odottaa, että niihin viitataan leffassa myös muulla tapaa kuin vain otsikossa.

Uusi raina sijoittuu Los Angelesiin, mutta sitä kuvataan myös Australiassa. Leffa kertoo siitä, kuinka Hogan on saamassa palkinnon pitkästä työstään viihdyttäjänä, mutta ennen arvokasta tilaisuutta hänen maineensa tahriintuu pahemman kerran.

The Very Excellent Mr Dundeen kuvaukset alkavat ensi kuun puolella. Se, milloin elokuvan pitäisi olla valmis, ei kuitenkaan vielä ole tiedossa.


Lähteet: Deadline, THR, Comingsoon

Kuva: Rimfire Films/Paramount/Krokotiilimies, 1986

R. Isoviita 12.06.2018 klo 22:26

Uusimmat uutiset

Denzel Washington yllätti: ei ole saanut roolitarjousta

Mielenkiintoa genreä kohtaan.

R. Isoviita

Muistatko umpisurkean Catwoman-leffan? Sille olisi ollut vaihtoehto

Suunnitelmissa oli elokuva, jossa Michelle Pfeiffer olisi palannut rooliin.

R. Isoviita

Nicolas Cage näyttelee Hämähäkkimiestä

Näyttelijä tekee hatunnoston edesmenneille kollegoilleen.

R. Isoviita

Toinen Simpsonit-elokuva jälleen tapetilla

Disneyn ja FOXin sopimus taustalla.

R. Isoviita

Blues Brothers -komedioistakin tuttu laulajatähti vakavasti sairas

Soulin kuningatar perui aiemmin konserttejaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...