Tekijät tunnustavat: Better Call Saul oli alkujaan vitsi

Breaking Bad -sarjan sivuhenkilönä nähdyn Saul Goodmanin elämää avartava spinoff-sarja aloitettiin pari vuotta Breaking Badin päättymisen jälkeen tänä vuonna spinoff etenee jo neljännelle tuotantokaudelleen. Persoonallisesta lakimiehestä kertova sarja on ollut niin ikään tykätty, vaikka se ei olekaan yhtä isossa suosiossa kuin Walter Whiten tarinaa seurannut Breaking Bad. Neljännelle kaudelle asti pääseminen on kuitenkin hyvin sarjalta, joka oli aluksi pelkkä vitsi.

Sarjan luoja ja tuottaja Vince Gilligan on paljastanut, että Better Call Saulia ei alkujaan mietitty ollenkaan vakavissaan. Saul Goodmania näyttelevä Bob Odenkirk kertoi hiljattain ATX Television Festival -tapahtumassa, että koko sarja lähti liikkeelle Breaking Badin yhden kameramiehen ehdotuksesta.

- Se oli vitsi, ja sitten naureskelimme sille niin usein käsikirjoittajien huoneessa, että aloimme ajatella sen ehkä olevan jotain muuta kuin vitsi, Gilligan toteaa.

Tuottaja Gilliganin mukaan he jopa myivät spinoff-sarjan levittäjälle tietämättä tarkalleen, mitä he olivat myymässä - hassua puolituntista sitcomia vai jotakin muuta. Suomessa sarjaa voi seurata Netflixin kautta.


Lähteet: The Wrap, The Numbers

Kuva: Netflix/Better Call Saul

R. Isoviita 11.06.2018 klo 14:47

Uusimmat uutiset

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Pyysikö tätä joku: Spice Girls -elokuva tekeillä

Ysäritähdet mukana.

R. Isoviita

Marvelin Loki-sarjasta ensimmäinen kuva julki

Tom Hiddlestonin uumoillaan olevan TV-sarjassa mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...