Nuorempi muskelitähti syrjäytti Sylvester Stallonen toimintaleffan pääosassa

31.5.2018 13:25

Toimintastara Sylvester Stallonen piti näytellä yhdessä kamppailulajitaituri Jackie Chanin kanssa samassa leffassa. Alkujaan n. vuosi sitten julkistetussa roolituksessa on nyt kuitenkin tapahtunut muutos. Chan (64) jää, mutta Stallonen (71) tilalle on hankittu nuorempi kaveri.

Stallonen korvaa Ex-Baghdad-nimisessä toimintaelokuvassa 41-vuotias John Cena (kuvassa). Kehonrakentajana ja showpainijana tunnettu Cena on nähty aiemmin myös Amy Schumer -komediassa Ihan yössä ja tänä vuonna hänellä on isompi rooli Transformers-leffasarjaan liittyvässä Bumblebee-rainassa. Syitä, miksi Stallone ei enää ole mukana Ex-Baghdadissa ei ole tarkemmin avattu, mutta hänelle ja Chanille kyseessä olisi ollut ensimmäinen yhteinen elokuva.

Ex-Baghdad kertoo öljynjalostamon kaappauksesta Irakissa. Chanin näyttelemän hahmon tehtävä on johtaa operaatiota, jolla kaapatun jalostamon pulaan jääneet työntekijät pelastetaan. Cena puolestaan näyttelee amerikkalaissotilasta, jonka apua operaatiossa tarvitaan. Elokuvan odotetaan valmistuvan ensi vuonna.

 

Lähteet: Deadline, ScreenRant

Kuva: Paramount/Daddy’s Home 2, 2017

Lisää luettavaa