Ryan Reynoldsilla on lisää ideoita Deadpoolin varalle

Jos ei Wolverinea, niin jotain muuta sitten. Näyttelijä Ryan Reynolds on tunnetusti yrittänyt moneen otteeseen houkutella X-Men-rainoissa vuosia Wolverinea näytellyttä Hugh Jackmania takaisin kyseiseen rooliin. Jackmanin Wolverinen ja Reynoldsin Deadpoolin uutta kohtaamista ei kuitenkaan ole tulossa, siinä asiassa Jackman on ollut järkähtämätön.

Reynoldsilla riittää kuitenkin ideoita hyvää läppää heittävän taistelijahahmonsa tulevaisuuden varalle. Guardians of the Galaxy -elokuvasarjaa ohjaavan James Gunnin kehuttua Deadpool 2:ta Twitterin välityksellä, Reynolds ei jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä. Hän kiitti Gunnia palautteesta ja ehdotti samalla Guardians of the Galaxy -hahmojen ja Deadpoolin yhteisleffaa.

- Kyllä, kiitos, Gunn vastasi ehdotukseen.

Vaikka kyseessä oli vain kahden julkkiksen välinen julkinen somesanailu, käytännössä Deadpool voisi seikkailla yhdessä Guardians of the Galaxy -hahmojen kanssa jossakin vaiheessa. Guardians of the Galaxy kuuluu Disneyn omistamalle Marvelille, jonka hahmoja myös Deadpool alkujaan on. Tällä hetkellä Deadpoolin oikeudet omistaa 20th Century Fox, mutta Disneyn ja sen odotetaan yhdistyvän ensi vuonna.


Lähteet: THR, Deadline, CinemaBlend

Kuva: Nordisk Film/Deadpool 2, 2018

R. Isoviita 29.05.2018 klo 13:34

Uusimmat uutiset

Bruno Ganz 1941-2019

Pidetty sveitsiläistähti nukkui pois.

R. Isoviita

Uusi Pirates of the Caribbean -versio kohtasi jo ongelmia

Käsikirjoittajat kaikkosivat.

R. Isoviita

Jared Leton tie Jokerina saattaa olla ohi

Uusia järjestelyjä.

R. Isoviita

1980-luvun pullistelijasankarien paluu toteutumassa?

Myös Arnold Schwarzenegger on toiveikkaana.

R. Isoviita

Scorsesen tuleva mafialeffa yrittää ennennäkemätöntä

The Irishmanista uutta tietoa julki.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...