Alden Ehrenreich vahvistaa Han Solo -huhun

24.4.2018 21:54

Solo: A Star Wars Story saa ensi-iltansa toukokuussa. Elokuvaa odotellaan kirjavin tuntein, sillä alkuperäisestä Tähtien sodasta tuttua salakuljettaja Han Soloa näyttelee siinä ensi kertaa Alden Ehrenreich. Harrison Fordin ikonisen roolihahmon uusi näyttelijä on tehnyt paljastuksen sopimuksestaan.

Ja aiemmin on huhuttu, että Ehrenreichin pesti saattaisi jatkua pidempään kuin vain tämän yhden elokuvan verran. Esquire-lehdelle antamassaan haastattelussa näyttelijä vahvistaa huhun todeksi.

– Kolme [leffaa]. En tiedä, onko se virallisesti julkista, mutta joo, Ehrenreich kommentoi.

Missä Han, siellä yleensä myös Chewbacca, joten Ehrenreichin sopimus voi tarkoittaa lisätöitä Star Wars -franchisessa myös Solon karvaista aisaparia nykyisin näyttelevälle Joonas Suotamolle. Toisaalta sopimuksen olemassalo ei välttämättä takaa, että Solon seikkailut saisivat ollenkaan jatkoa. Esim. Rogue Onessa sankarillisena Jyn Ersona nähty Felicity Jones on hänkin signeerannut sopimuksen useammasta Star Wars -leffasta, mutta Rogue Onen päätyttyä lähes siihen, mistä Tähtien sota alkoi, Jonesia tuskin nähdään enää tulevissa franchisen leffoissa – ainakaan samassa roolissa.

Lähteet: Esquire, THR

Kuva: Lucasfilm/Disney/ Solo: A Star Wars Story, 2018

Lisää luettavaa