Näitä leffoja ei Netflixissä usein katsota loppuun

17.3.2018 20:38

Leffa, joka ei miellytä, en helppo jättää kesken – ainakin, jos mieltä ei kaiherra leffalipusta maksettu hinta. Kuukausimaksullinen suoratoistopalvelu Netflix seuraa monen muun vastaavan palvelun ohella käyttäjiensä mieltymyksiä eri tavoin, vastatakseen paremmin asiakkaidensa mieltymyksiin. Talousmedia Forbes on saanut Netflixiltä listan, jolla olevien leffoja arvellaan liian pelottaviksi katsoa loppuun asti.

Listan nimekkeet on koottu kysymättä elokuvankatsojilta erikseen, miksi he jättivät kyseiset rainat kesken. Näin ollen osa katsojista on voinut myös esim. havahtua kesken uniensa sulkemaan ruudullaan pyörineen elokuvan tai lopettaa sen katselun todettuaan leffan kertakaikkisen kelvottomaksi. Toisaalta listalle on kuitenkin koottu vain elokuvia, joita katsojat ovat pyörittäneet laitteillaan yli puolivälin (tarkalleen ottaen ainakin 70% elokuvan kestosta). Netflixin analyytikkojen mukaan tämä sulkee varmimmin pois tapaukset, joissa katsoja on inhonnut elokuvaa sen huonouden takia.

Palvelu ei paljastanut, mitä sen katalogissa olevista rainoista yleisö piti kaikkein pelottavimpana, mutta nämä kymmenen leffaa jätettiin kesken useimmin:

Lähde: Forbes

Kuva: Warner Bros./Kirottu (The Conjuring), 2013

Lisää luettavaa