Kauhuleffan kuvaukset jättivät arven 20-vuotiaalle näyttelijälle

8.3.2018 18:26

Näyttelijä Taylor Hickson (20) on ikänsä puolesta vasta uransa alussa, mutta kuvauksissa sattunut ikävä tapaturma saattaa hankaloittaa hänen tietään alalla. Tuoreen kauhuelokuva Ghostlandin teon aikaan Hickson loukkaantui niin pahasti, että hänelle jäänee siitä mahdollisesti pysyvät arvet. Hickson on haastanut elokuvan tuotantoyhtiön asiasta oikeuteen.

Pienen budjetin Ghostlandia kuvattiin vuonna 2016 Kanadassa, kun Hicksonin piti näytellä tunnekuohun täyttämä kohtaus. Ohjaaja-käsikirjoittaja Pascal Laugier pyysi Hicksonia takomaan siinä lasiovea lujaa nyrkein. Näyttelijä kysyi sekä ohjaajalta että tuottajalta, olisiko se varmasti turvallista, ja näiden vakuuteltua, ettei vaaraa olisi, Hickson toimi Laugierin toiveiden mukaan, kunnes oven lasi yllättäen antoi periksi ja näyttelijä kaatui pää edellä sen läpi.

Tapauksen seurauksena Hicksonin kasvoihin tuli useiden senttimetrien mittainen haava, joka vaati n. 70 tikkiä. Hän on saanut arven poistattamiseksi mm. laserhoitoa, mutta toistaiseksi arpi on edelleen varsin näkyvä osa tämän nuoren naisen kasvoja, kuten Hicksonin Instagram-kuvista voi havaita. Näyttelijä vaatiikin nyt tuotantoyhtiötä tilille mm. siitä, ettei kohtauksen kuvauksissa käytetty stuntteja ja aidon sijasta turvallisempaa erikoislasia.

Lähteet: Deadline, Independent, Instagram

Kuva: Mars Distribution/Ghostland, 2018

Lisää luettavaa