Kulttileffantekijä Kevin Smith sai vakavan sairaskohtauksen

26.2.2018 14:38

Tiskirotat-elokuvastaankin tuttu Kevin Smith, joka on antanut kasvot luomalleen Silent Bob -hahmolle, koki viikonloppuna järkytyksen. Smith, jolla oli sovittuna putkeen kaksi stand up -esitystä, sai ensimmäisen esityksen jälkeen sydänkohtauksen. Ohjaaja ja käsikirjoittaja jakoi tiedon asiasta mm. virallisella Twitter-tilillään.

Suosittu puhuja oli voinut ensimmäisen esityksensä jälkeen niin pahoin, että hänen ystävänsä olivat passittaneet Smithin ambulanssilla sairaalaan. Siellä oli paljastunut, että Smithin sydämen vasemman sepelvaltimon haara oli täysin tukossa. Sosiaalisessa mediassa jakamassaan viestissä Smith toteaa, että mikäli häntä ei olisi lähetetty sairaalaan sinä iltana, hän olisi kuollut muutamassa tunnissa.

Smith kiittää viestissään sekä ystäviään että häntä hoitanutta Glendalen sairaalan henkilökuntaa avusta. Samalla hän toteaa eläneensä hyvän elämän, saaneensa tehdä oudon mutta hienon uran ja saaneensa mahtavan perheen. Vitsikkääseen tapaansa Smith lisää myös, että häntä olisi kuitenkin harmittanut, jos häneltä olisi nyt mennyt mahdollisuus tehdä uutta elokuvaa Jay ja Silent Bob -hahmojensa parissa.

 

Lähteet: Variety, Twitter, Facebook

Kuva: Gage Skidmore

Lisää luettavaa