Black Panther väisti trollit – melkein kokonaan

Kuten aiemmin uutisoimme, tuoretta Marvel-leffa Black Pantheria vastaan suunniteltiin ikävää kampanjaa. Sen toteutuminen Rotten Tomatoes -arvostelusivustolla ei kuitenkaan onnistunut aiotusti. Esim. tätä kirjoittaessa Black Pantherin nk. tuoreusprosentit kyseisellä sivustolla ovat mairittelevat 97% (kriitikoiden mielipide) ja 74% (muun kansan mielipide).

Sarjakuvafilmatisointi Black Panther ei kuitenkaan ole täysin väistänyt trollien tihutöitä. Sosiaalisessa mediassa nimittäin leviää kuvia verenvuodatuksesta, joka on muka kohdannut Black Panther -näytöksiin menossa olleita valkoihoisia leffankävijöitä. Näissä viesteissä on levitetty mm. kuvaa nuoresta ja vaaleasta tytöstä, jonka kasvoihin tummaihoinen nuorukainen olisi väitetysti iskenyt pullolla heidän odottaessaan sisäänpääsyä Black Panther -näytökseen. Jotkin kuvista ovat jopa useamman vuoden takaa ennen Black Panther ensi-iltaa, eli niillä ei todelliuudessa ole yhteyttä elokuvaan. Twitter, jossa kuvia on levitetty, on reagoinut asiaan nopeasti ja pyrkinyt hillitsemään trolleja asettamalla näiden käyttäjäoikeudet katkolle.

Joidenkin Wakandan supersankaria katsomaan lähteneiden leffaelämys on tosin mennyt pilalle inhimillisen virheen takia. ScreenRant raportoi tuoreeltaan atlantalaisteatterissa tapahtuneesta kömmähdyksestä, jossa Black Panther -yleisö oli joutunut (tai saanut) katsoa kymmenisen minuuttia eroottisesti virittynyttä Fifty Shades Freed -elokuvaa ennen kuin teatterin henkilökunta oli huomannut kömmähdyksen projektorihuoneessa ja vaihtanut oikean elokuvan tilalle. Yleisön hilpeä reaktio tilanteeseen on jaettu myös sosiaalisessa mediassa - voit katsoa sen tästä.


Lähteet: The Independent, Screen Rant, Twitter, Rotten Tomatoes

Kuva: Black Panther/Marvel Studios, 2018

R. Isoviita 17.02.2018 klo 15:38

Uusimmat uutiset

Tom Cruisella oli Top Gun -jatko-osaan liittyen erityinen vaatimus

Omia stunttejaan tekevä näyttelijä lisää kierroksia.

R. Isoviita

Blade palaa – uusi pääosanesittäjä on kahden Oscarin voittaja

Wesley Snipes näytteli osassa aiemmin.

R. Isoviita

Japanilaisstudiolle tehty isku: maan pahin vuosikausiin

Hyökkääjä selvisi hengissä.

R. Isoviita

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...