Ikäviä uutisia Master of the Universe -faneille

9.2.2018 08:04

Mattel-yhtiön 1980-luvulla lanseeraamaan Masters of the Universe -lelukokoelmaan perustuva uusi elokuva on ajautunut pulaan. Tämä ei toki ole ensimmäinen kerta kuin niin käy, mutta harmillinen takaisku projektille, jolla jo näytti menevän hyvin. Leffan ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi kiinnitetty Batman Begins -kirjoittaja David S. Goyer on lähtenyt toimestaan.

Goyer ehti ennen lähtöään laittaa Master of the Universe -käsikirjoituksen kokonaan uusiksi. Varietyn raportin mukaan lähdön syynä eivät tällä kertaa olleet tavalliset näkemykselliset ristiriidat, vaan aikatauluongelmat. Goyer haluaa keskittyä elokuvan ohjaamisen sijasta Foundation-televisiosarjaansa.

Leffan kuvausten piti alkaa jo huhtikuussa, joten tuotantoyhtiö Sonylla pitää kiirettä etsiä Goyerille korvaaja. Häntä ennen Master of the Universe -rainan puikkoihin on soviteltu mm. Jon M. Chuta (Step Up 2: The Streets) ja Charlien enkelit -leffojen takaa tuttua McG:tä. Tässä vaiheessa kumpikaan heistä ei ehdi palata He-Manin seikkailujen pariin, sillä molemmilla pitää kiirettä ohjaus- ja tuotantotöiden parissa.

Lähteet: Variety, ScreenRant

Kuva: He-Man and Masters of The Universe, 1983-1985/Mattel & Filmation Associates

Lisää luettavaa