Scarlett Johanssonille povataan muhkeaa tiliä Black Widow -leffasta

21.1.2018 07:08

Vuonna 2016 näyttelijä Scarlett Johansson sijoittui Jennifer Lawrencen (46 milj. dollaria) ja Melissa McCarthyn (33 milj. dollaria) jälkeen kolmanneksi parhaiten palkattujen näyttelijättärien listalla. Tuona vuotena hänen tulonsa olivat talousjulkaisu Forbesin mukaan yhteensä 25 milj. dollaria, mutta viime vuonna Johansson ei yltänyt edes listan kärkiviisikkoon. Parhaillaan suunnitteilla oleva Black Widow -sarjakuvafilmatisointi saattaa kuitenkin muuttaa lukuja rajusti.

Johansson debytoi Black Widow’na alias Natasha Romanoffina vuoden 2010 Iron Man 2:ssa. Tappavan tehokas Romanoff on nähty sivuhahmona myös muissa Marvel-leffoissa, mutta vuodelle 2020 hahmolle on suunnitteilla oma elokuva. Odotukset sitä kohtaan ovat korkealla, sillä Daily Mailin saamien tietojen mukaan Disneyllä uskotaan leffan voivan yltää jopa 900 milj. dollarin lipputuloihin.

Daily Mail väittää Johanssonin solmineen tulevasta elokuvasta 25 milj. dollarin sopimuksen. Lisäksi hänelle on luvassa kuuden miljoonan bonus, jos elokuva ylittää lipunmyyntiodotuksensa. Näin ollen Johansson singahtaisi korkeimmin palkatuksi Marvel-näyttelijättäreksi ja melko suurella varmuudella myös takaisin parhaiten palkattujen naisnäyttelijöiden listakärkeen.

Elokuvan kuvauksiin on vielä matkaa, sillä sen alustava suunnittelu on vasta aloitettu. Black Widow’n sooloelokuvan käsikirjoitusta laatii Jac Schaeffer, joka vastaa myös Herrasmieshuijarit-komedian uuden version (Nasty Women) kirjoittamisesta.

 

Lähteet: Daily Mail, ScreenRant, Forbes

Kuva: Disney/Marvel/Avengers: Age of Ultron, 2015

Lisää luettavaa