Miksi Game of Thrones -tähden mutanttileffa viivästyy?

Marvelin X-Men- ja Ryhmä-X-sarjakuvista ammentava New Mutants -elokuva on tulossa elokuvateattereihin, mutta aiottua myöhemmin. Pieni osa tulevista sarjakuvaleffoista sai uudet ensi-iltapäivämäärät, koska yksi Marvelin suunnitelluista leffoista menetti ohjaajansa eilen. Tämä ei kuitenkaan ole ainut syy, miksi juuri New Mutantsia odotellaan pidempään.

New Mutants on jo herättänyt kiinnostusta mm. siksi, että yksi sen tähdistä on Game of Thronesista tuttu Maisie Williams. Hänen roolihahmonsa on Wolfsbane eli Susi, ja erikoiskykynsä sudeksi muuntautuminen. Tracking Board -sivuston mukaan elokuvaa on jo esitetty koeyleisölle.

New Mutantsin on ennakkotietojen ja trailerinsa perusteella tarkoitus olla tyyliltään ei vain toiminta-, vaan myös kauhuelokuva. Koekatselussa leffa on saanut Tracking Boardin mukaan hyvän, mutta ei kuitenkaan loistavan vastaanoton. Näin ollen tuotantoyhtiö on päättänyt tehdä parhaansa tehostaakseen elokuvan kauhuelementtejä, sillä juuri kauhugenreen kuuluvat Se ja Get Out menestyivät viime vuonna hyvin. New Mutantsin uusi maailmanensi-ilta on näillä näkymin alkuvuodesta 2019.

New Mutants- traileri:


Lähteet: Tracking Board, CinemaBlend

Kuva: New Mutants/Fox (2018)

R. Isoviita 12.01.2018 klo 14:39

Uusimmat uutiset

Han Solo -leffan virallinen synopsis julki

Ensi-ilta lähenee vähä vähältä.

R. Isoviita

Ranskalaistähti pyysi anteeksi kohua aiheuttanutta #MeToo-kirjettä

Catherine Deneuve vastaa saamaansa kritiikkiin.

R. Isoviita

Miksi Game of Thrones -tähden mutanttileffa viivästyy?

New Mutants ottaa ennakkotietojen mukaan askelia kauhun suuntaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...