Terminator palaa ja tämä siitä tiedetään

19.10.2017 23:19

Terminatorin paluu saattaa herättää ristiriitaisia tunteita, kiitos franchisen uusimpien elokuvien. Osa faneista on kuitenkin ottanut positiivisesti vastaan tiedon, että Arnold Schwarzeneggerin ikoniseksi tekemä hahmo tulisi jälleen takaisin. Positiivisia väreitä on herättänyt niin Schwarzeneggerin itsensä oleminen mukana kuin tuottaja James Cameroninkin.

Uusimpana tietona elokuvasta on vuotanut julki sen oletettava kuvausaika. Omega Undergroundin mukaan vielä nimeämätöntä Terminator-leffaa ryhdytään kuvaamaan maaliskuun lopulla. Leffaa ohjaa franchisen menestykseensä luotsanneen Cameronin sijasta Tim Miller (Deadpool), mutta Cameronilla on oma vastuunsa elokuvan tuottajana. Uuden Terminator-leffan ensimmäiset kuvauspaikat ovat Euroopan maaperällä, tarkalleen ottaen Unkarissa ja Espanjassa.

Schwarzeneggerin lisäksi kapinoivien koneiden maailmaan palaa Linda Hamilton, eli alkuperäinen Sarah Connor. Uuden leffan on tarkoitus sivuuttaa ne sarjan jatko-osat, jotka seurasivat toista Terminator-elokuvaa. Leffan uumoillaan valmistuvan vuodelle 2019.

Lähteet: CinemaBlend, Omega Underground

Kuva: Carolco

Lisää luettavaa