Mad Maxista palkittu tyylinluoja Gambit-elokuvaan

16.10.2017 23:13

X-Men-jatkumoon lukeutuva Gambit-elokuva on osoittanut jälleen ns. elonmerkkejä. Hahmon piti vähintään vilahtaa jo 2000-luvun alussa julkaistussa Bryan Singerin X-Men 2:ssa, ja X-Men-elokuvien suosion myötä tämä kineettisen energian manipulointiin kykenevä mutantti on ollut yhä vahvempi ehdokas sooloelokuvan päähenkilöksi. Nyt THR on raportoinut Gambit-elokuvan olevan tulossa maailmanensi-iltaan helmikuussa 2019.

Elokuvan nimihenkilön saappaisiin on astumassa Channing ”Magic Mike” Tatum. Tuoreimpana nimenä elokuvan tekijätiimiin on kiinnitetty Jenny Beavan, joka vastasi Oscarin-arvoisesti myös Mad Max: The Fury Roadin tyylikkäänrähjäisestä puvustuksesta. Elokuvan käsikirjoitusta on hiottu kuumeisesti kuvauskuntoon Gambitin haastavalle hahmolle kunniaa tehden. Siitä ei haluta tavanomaista supersankaritarinaa.

Gambit-leffan polveilevan tien varrella sen puikkoihin on ollut tarttumassa useampikin ohjaaja, mutta tällä haavaa näyttää siltä, että kyseinen pesti jää lopulta Gore Verbinskille (Pirates of the Caribbean -elokuvat). Leffan tuottajiin lukeutuu puolestaan Simon Kinberg, joka toimi samoissa tehtävissä myös mm. X-Men: Apocalypsessa.

Lähteet: THR, IGN, Collider, ScreenRant

Kuva: Marvel

Lisää luettavaa