Marvel perääntyy aikeistaan aseyhtiön kanssa

7.10.2017 18:01

Sarjakuvistaan ja niihin pohjautuvista megaleffoistaan tuttu Marvel suunnitteli taannoin tempausta asejätti Northorp Gunmanin kanssa. Yhdysvaltalaisen ilmailu-, avaruus- ja puolustusvälineteollisuusyrityksen oli tarkoitus tehdä yhteistyötä Marvelin kanssa New Yorkin Comic Con -tapahtumassa. Marvel-fanien nostama äläkkä pani suunnitelmat kuitenkin uusiksi.

Faneja tyrmistytti yhtiöiden halu kampanjoida yhdessä, vaikka Las Vegasissa sunnuntaina tapahtuneen joukkosurman takia aseteollisuus ja Yhdysvaltain aselait ovat joutuneet voimakkaan kritiikin kohteeksi muutenkin. Tyrmistystä ei lieventänyt edes se seikka, että Marvelin mukaan toiminnan Northgroup Gunmanin kanssa piti keskittyä ilmailuteknologian ympärille ja käsitellä kyseistä aihepiiriä positiivisella tavalla.

Marvelin uumoiltiin julkaisevan materiaalia myös uudesta The Punisher -sarjastaan, jota tähdittää The Walking Deadista tuttu Jon Bernthal. Rankkaluonteinen sarja ei silti sekään ole tämän Comic Conin julkistusten joukossa, juuri Las Vegasin järkyttävien tapahtumien läheisyyden takia.

Lähteet: ScreenRant, Deadline

Kuva: Avengers: Age of Ultron, 2015/ Marvel

Lisää luettavaa