Beverly Hills kytän jatko-osaan haikaillaan isoa tähteä

19.9.2017 14:34

Beverly Hills kyttä -toimintaleffasarjan neljättä osaa on odotettu jo 1990-luvun puolivälistä asti. Suulaan ja omapäisen Axel Foleyn paluu on kuitenkin viivästynyt milloin mistäkin syystä. Eddie Murphyn on huhuttu hyppäävän jälleen Foleyn nahkoihin, mutta nyt projektiin haikaillaan myös toista isoa nimeä.

Beverly Hills Cop IV -alkuperäisnimellä kulkevan tuotannon ohjaajat Adil El Arbi (Snowfall) ja Bilall Fallah (Black) paljastivat suunnitelmiaan hollantilaisessa The World Turns -talkshow’ssa. Aiemminkin yhteistyötä tehnyt kaksikko haluaa elokuvan pahikseksi joko Tom Hardyn tai Channing Tatumin. Vaikka Tatum on ehkä tuottoisamman kuuloinen nimi, Hardy toisaalta on aiemminkin tehnyt huomiota herättäneitä pahisrooleja.

Detroitilaispoliisi Foleyta vastaan luonnollisesti tarvitaankin joku muu kuin jonkin tuntemattoman tusinanäyttelijän esittämä nahjus. On kuitenkin vielä epävarmaa, taipuvatko uudet tekijät enemmän toiminnan kuin komedian suuntaan leffasarjan neljännessä osassa – tämä seikka ohjaa myös vastanäyttelijän valintaa. Tässä vaiheessa ei leffan ensi-iltapäivämäärääkään ole vielä lyöty lukkoon.

Lähteet: ScreenRant, CinemaBlend

Kuva: Paramount/Beverly Hills kyttä, 1984

Lisää luettavaa