Stan Lee kommentoi X-Men- ja Fantastic Four -leffojen tulevaisuutta

14.9.2017 14:14

Sarjakuvataiteilija ja runsaslukuisten cameo-roolien mies Stan Lee (kuvassa) on kertonut lupaavia uutisia. 94-vuotias mutta edelleen hyvissä voimissa oleva X-Men-, Hulk-, Thor-, Spider-Man- ja Fantastic Four -sarjakuvien luoja lähetti tuttujen hahmojen faneille viestin, mikä ei tarkoita kovin nopeita uudistuksia, mutta vetänee silti jo monen fanin suun ns. messingille.

Comic Book -sivuston Wizard World -tapahtumassa haastattelema Lee kertoi mm. seuraavaa:

– Ennemmin tai myöhemmin he [Marvelilla] tulevat hankkimaan oikeudet takaisin kaikkiin hahmoihimme. He työskentelevät asian eteen ja X-Men-leffoja ja muuta tulee jatkossakin. Älkää huolehtiko. Saatte nähdä tulevina vuosina enemmän Marvel-supersankareita kuin teillä on aikaa.

Oikeuksien hankinnalla Lee viittasi siihen, ettei Marvel tällä hetkellä omista kaikkien hahmojensa elokuvaoikeuksia. X-Men ja Fantastic Four eli Ryhmä-X ja Ihmeneloset ovat seikkailleet elokuvissa tästä syystä 20th Century Foxin tuottamissa elokuvissa, eikä ainakaan jälkimmäisten hahmojen leffoista yksikään ole saanut kovin mairittelevaa palautetta. Marvelin saatua hahmojen elokuvaoikeudet takaisin voi tilanteeseen kuitenkin odottaa mahdollista muutosta.

Lähteet: Comic Book, ScreenRant

Kuva: Edward Liu

Lisää luettavaa