Ehta kauhutalo henkii uuden Se-elokuvan tunnelmaa

15.8.2017 14:23

Stephen Kingin teokseen perustuva uusi Se-elokuva on tulossa teattereihin syyskuun alussa myös Suomessa. Leffan kaikkea muuta kuin leppoisaa ja lempeää klovnihahmoa on jo nähty useasti sen promomateriaaleissa. Nyt myös elokuvan henkeen sopiva kauhutalo on avannut ovensa turisteille.

Harmi kyllä, tuo asianmukaisen rähjäinen matkakohde löytyy niin kaukaa kuin Yhdysvalloista asti. Los Angelesissa piipahtaville kauhufaneille talo on kuitenkin ehdoton käyntipaikka. Se on rakennettu narinaa ja jokaista ikkunan eteen lyötyä lautaa myöten sellaiseksi kuin Kingin luoman Niebolt Housen voisi kuvitellakin olevan.

Kauhutaloon järjestetään 20 minuutin kierroksia, jotka alkavat keltaiseen sadetakkiin pukeutuneen Se-tarinan Georgie-poikaa näyttelevän näyttelijän opastamina. Talosta löytyy sen kokeneiden mukaan hyytävä klovninukkehuone ja koko liuta säikyttelyelementtejä, jotka enteilevät tulevan elokuvan sisältöä. Paikka on avoinna tästä viikosta syyskuun 14. päivään asti, ja siellä järjestetään myös yökierroksia. Tästä linkistä lisätietoja.

 

Lähteet: IndieWire, CinemaBlend

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa