Affleck kommentoi jälleen Batman-huhuja, Batgirl-leffa myös tulossa

23.7.2017 14:16

Vaikka Ben Affleck ei enää olekaan Batmanin sooloelokuvan ohjaaja, hän on edelleen vahvasti kiinni Batmanin roolissa. Tähti joutui melkoiseen ryöpytykseen ilmoitettuaan jättävänsä ohjaajan vastuun toiselle ja hänen kaavailemansa käsikirjoituksen jouduttua sivuutetuksi, moni fani on jälleen epäillyt Affleckin luopuvan viittasankarin pestistä. Comic-Con-tapahtumassa hän kuitenkin alleviivasi olevansa maailman onnekkain tyyppi saadessaan vielä kahden leffan jälkeen jatkaa kyseisessä roolissa.

San Diegon Comic-Conissa nousi esiin myös toinen DC:n lepakkosupersankari, sillä DC:n johto vahvisti tapahtumassa Joss Whedonin ohjaavan elokuvan Batgirlistä. Gotham Cityn poliisilaitoksen pään, James Gordonin tytär Barbara omaksui sankarihahmon Batmanin innoittamana 1960-luvun lopulla julkaistussa sarjakuvassa. Buffy Vampyyrintappajan ja Marvelin The Avengersin taustalta tuttu Whedon tiettävästi myös kirjoittaa Batgirl-elokuvan käsikirjoituksen.

Whedonin oleminen mukana on nostanut projektin ympärille jo nyt positiivista pöhinää, sillä hänen elokuviensa ja sarjojensa naishahmot on ennenkin otettu vastaan hyvin. DC:n puolelta on ilmoitettu, että Whedon alkaa varsinaisesti työstää Batgirl-leffaa ensi vuonna.

 

Lähteet: ScreenRant, CinemaBlend, Variety, SlashFilm

Kuva: DC Comics

Lisää luettavaa