Pixarilta tulossa vaihteeksi muutakin kuin jatko-osia

15.7.2017 14:46

Disneyn omistaman Pixar-animaatioyhtiön tuotantolistalla on useita jatko-osia, mutta myös yksi positiivinen poikkeus. Lähes pelkästään menestyselokuvia toisensa perään tehnyt studio on lisännyt tulevien elokuviensa joukkoon vielä nimettömän leffan, joka esittelee aivan uusia hahmoja ja maailman.

Pixarilla on runsaasti suunnitelmia, sillä se on ilmoittanut jatkavansa Ihmeperheen tarinaa The Incredibles 2 -jatko-osalla, mutta myös suosittua Toy Story -leffasarjaa neljänteen osaan. Lisäksi studion paletissa kuuluu olevan jonkinlainen teemallinen jatko-osa Autot– ja Lentsikat-elokuvien sarjaan. Pixarilta on kuitenkin kerrottu, että suunnitelmissa olisi myös alkuperäistarinaan perustuva leffa, joka sijoittuu lähiöön fantasiamaailmassa.

Kyseisen elokuvan ohjaa Don Scanlon, joka aiemmin ohjasi ja kirjoitti hauskoja mörköhahmoja vilissyttä Monsterit-yliopisto-leffaa. Alustavat julkaisupäivämäärät studion kolmelle uudelle elokuvalle on jo annettu. Niistä kaksi on tulossa vuonna 2020, ja yksi vuoden 2021 kesäkaudella, mutta sitä ei ole vielä paljastettu, mitkä elokuvat yhtiö aikoo tuolloin julkaista. Tämän vuoden lopulla Pixarilta on joka tapauksessa valmistumassa musikaalinen seikkailu Coco, joka Suomessa nähdään ensi vuoden alkupuolella.

Lähteet: CinemaBlend, ScreenRant

Kuva: Coco/Disney+Pixar, 2017

Lisää luettavaa