Margot Robbie mahdollisesti Tarantinon uutuusleffaan

Quentin Tarantinon seuraavan elokuvan aihe on jo ehtinyt herättää keskustelua, vaikkei leffasta ole olemassa vielä valmista käsikirjoitusta saati virallisia sopimuksiakaan. Tarantinon on huhuttu suunnittelevan poikkeuksellisesti tosipohjaista elokuvaa. Se sijoittuu 1960-luvun lopulle, jolloin Charles Mansoninin johtama kultti suoritti tappavan hyökkäyksen ohjaaja Roman Polanskin ja hänen näyttelijävaimonsa Sharon Taten kotiin.

Traagisena surmayönä menetti henkensä raskaana olleen Taten lisäksi muutama muu henkilö. Tarantinon käsikirjoitusprosessi on vielä siinä pisteessä, ettei ole varmaa, keskittyykö hän juuri kyseisen murhayön tapahtumien kertaamiseen, vai käyttääkö hän Taten kohtaloa yhtenä osana isompaa juonivyyhtiä. Joka tapauksessa Deadlinen saamien tietojen mukaan käsikirjoitus on tarkoitus saada kuvauskuntoon ensi kevääksi ja Taten rooliin kaavaillaan The Wolf of Wall Streetistä lähtien urallaan nousukiidossa ollutta Margot Robbieta.

Huhujen mukaan Tarantino aikoisi tällä hetkellä nostaa Samuel L. Jacksonin elokuvan varsinaiseen päärooliin. Brad Pitt, toinen Tarantinon vakionäyttelijä, olisi puolestaan ehdolla kultin rikoksia selvittäväksi etsiväksi tai juttua hoitavaksi asianajajaksi. Heidän lisäkseen elokuvan yhteydessä on mainittu Nälkäpeli-stara Jennifer Lawrence, joskaan ei huippunäyttelijän tarkempaa roolia.

Margot Robbien ollessa ulkoisesti lähempänä Sharon Tatea kuin Jennifer Lawrencen, saattaa olla, että Lawrencea havitellaan Linda Kasabianin, Susan Atkinsin tai Patricia Krenwinkelin osaan. Manson-jutun avaintodistaja ja kultin entinen jäsen Kasabian vaikuttaa tällä haavaa näistä kolmesta todennäköisimmältä roolivaihtoehdolta mm. tähden nimekkyyden takia - mikäli Tarantino ei halua kirjoittaa historiaa uusiksi ja esim. yhdistellä useampia henkilöitä yhdeksi.

Elokuvalla ei tällä haavaa ole vielä varsinaista nimeä. Rainalle etsitään nyt rahoitusta, mikä selittää myös näiden tiettyjen tähtien nimien huhuamisen julkisuuteen tässä vaiheessa. Kirjoittavat he nimensä sopimuksiin tai eivät, tätä elokuvaa kohtaan on erityisiä odotuksia, koska Tarantino on aiemmin ilmoittanut ohjaavansa enää pari leffaa.


Lähteet: Deadline, THR, Variety

Kuva: Paramount Pictures (Mary Cybulski)/ The Wolf of Wall Street, 2013

R. Isoviita 13.07.2017 klo 14:01

Uusimmat uutiset

Näyttelijälegendan tytär tylynä elämäkertaelokuvasta

Takavuosien suurtähti Judy Garlandia näyttelee uutuuselokuvassa Renée Zellweger.

R. Isoviita

Cumberbatch ja Dinklage Monty Python -komediaan

Kuningas Arthur ratsastaa jälleen.

R. Isoviita

GOT-tähti mukaan Taika Waititin Hitler-komediaan

Tummanpuhuva satiiri.

R. Isoviita

Jamie Lee Curtis avautui: Halloweenia tehtiin rahan takia

Uusi leffa tulossa, mutta tällä kertaa sarjan aloittanut John Carpenter on itse mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...