Uutta tietoa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -jatko-osasta

Elokuvayhtiö Warner Bros. on raottanut salaisuuksien verhoa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -jatko-osan yltä, jonka kuvaukset ovat juuri alkaneet. Studio tiedotti eilen, minne leffasarjan toinen osa suuntaa ja kertoi myös jonkin verran sen hahmoista. Lisäksi tiedotteesta ilmenee, että jatko-osista ei puhuta numeroin, vaan Fantastic Beasts -otsikon alle sijoittuvina elokuvina.

Newt Scamanderin (Eddie Redmayne) ja kumppanien seikkailut ihmeotusten parissa jatkuvat Harry Potter -luoja J. K. Rowlingin käsikirjoittamina ensi vuoden lopulla. Jude Law (Sherlock Holmes) nähdään jatko-osassa ensimmäistä kertaa leffassa Dumbledore-velhon nuorempana painoksena. Ensimmäisessä elokuvassa vain vilaukselta nähty Newt Scamanderin rakas Leta Lestrange on jatko-osassa puolestaan jo fyysisesti mukana, Zoë Kravitzin (Divergent - Outolintu) näyttelemänä. Hänen lisäkseen tarinaan tulee mukaan Scamanderin vanhempi veli Theseus, jota esittää Callum Turner (Sota ja rauha).

Elokuvasarjan kakkososassa liikutaan vuoden 1927 Lontoossa, Pariisissa ja jälleen myös New Yorkissa. Liikkuvaista menoa selittää se, että Johnny Deppin näyttelemä paha velho Gridelwald on pyristellyt itsensä vapaaksi ja Scamanderin pitää kumppaneineen tavoittaa hänet ennen kuin ilkiö saa liikaa tuhoja aikaan. Tragediaa tarinaan tuo ohjaaja David Yatesin mukaan mm. se, että Scamanderin lämpimien tunteiden kohde, Leta Lestrange, on hyvin ongelmainen nuori nainen. Toisaalta leffassa nähtäneen myös suuri sirkus, jonka nähtävyydet luultavasti keventävät tunnelmaa.


Lähteet: Pottermore, Telegraph, Metro.co.uk, CinemaBelnd

Kuva: Warner Bros./Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

R. Isoviita 04.07.2017 klo 14:26

Uusimmat uutiset

Tom Cruisella oli Top Gun -jatko-osaan liittyen erityinen vaatimus

Omia stunttejaan tekevä näyttelijä lisää kierroksia.

R. Isoviita

Blade palaa – uusi pääosanesittäjä on kahden Oscarin voittaja

Wesley Snipes näytteli osassa aiemmin.

R. Isoviita

Japanilaisstudiolle tehty isku: maan pahin vuosikausiin

Hyökkääjä selvisi hengissä.

R. Isoviita

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...