Tältä näyttää Ridley Scottin ja Kenneth Branaghin tuottama murhamysteeri

1.6.2017 19:03

Agatha Christie -klassikko Idän pikajunan arvoitus on nähty valkokankailla ja TV.ssä useampaankin otteeseen, mutta tänä vuonna tarinasta on tulossa jälleen uusi elokuvaversio. Alieneista tunnetun Ridley Scottin, Shakespeare-tulkinnoillaan kehuja saaneen Kenneth Branaghin ja mm. Mark Gordonin (rikossarja Criminal Minds) tuottama mysteerileffa saa ensi-iltansa myös Suomessa marraskuussa. Jos elokuvan tuotantoportaassa on läjäpäin isoja nimiä, sitä enemmän niitä on sen näyttelijälistalla.

Tuore traileri esittelee elokuvan keskeisimmät hahmot, joiden syyllisyyttä junassa tapahtuneeseen henkirikokseen leffan ohjaajanakin toiminut Kenneth Branagh tutkii mestarisalapoliisi Hercule Poirot’n osassa. Höyryjunan kyydissä istuvat tässä rainassa hänen muhkeaviiksisen Poirot’nsa kanssa mm. Judi Dench, Josh Gad, Penélope Cruz, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Johnny Depp, Leslie Odom Jr., Derek Jacobi ja Willem Dafoe.

Idän pikajunan arvoitus -leffa ei ole tekijöidensä mukaan täysin uskollinen alkuperäisteokselle, jotta katsojille olisi tarjolla jotain yllätyksiäkin. Elokuva on kuvattu filmille, ja puitteiltaan se on taatusti komea, mutta ei ohjaajansa mukaan henkilöhahmojen kustannuksella.

– Monilla näistä hahmoista on tunteikkaita salaisuuksia, joten mahdollisuus yhdistää Idän pikajunan kulta-aikaan sijoittuva matka ja tällaiset henkilöhahmot, joita esittävät hienonhienoon ilmaisukykyyn ja syviä tuntemuksia ilmentämään kykenevät näyttelijät, se oli minusta jännittävää, Branagh hehkuttaa.

Katso leffan traileri tästä.

Lähteet: Deadline, Variety

Kuva: 20th Century Fox

Lisää luettavaa