Katsojat älähtivät elokuvateatterin Wonder Woman -ideasta

26.5.2017 08:09

Teksasilainen Alamo Drafthouse -elokuvateatteriketju on päätynyt erikoiseen ratkaisuun. Se on alkanut markkinoida uutta supersankariraina Wonder Womania erityisesti naisille. Idea on jo ehtinyt nostaa tunteet pintaan sosiaalisessa mediassa.

Alamo Drafthouse markkinoi osaa Ihmenaiselokuvan näytöksistä ainoastaan katsojille, jotka pitävät itseään naisina. Wonder Woman -elokuva on sinänsä harvinainen sarjakuva- ja supersankarileffa, että sen ohjaajana on toiminut nainen, Patty Jenkins (Monster – Aileen Wuornos), ja elokuvan keskeisin hahmo on niin ikään naispuolinen, Gal Gadot’n näyttelemä ja jumalaista syntyperää oleva taistelijaprinsessa Diana.

Teatteriketjun näytösmarkkinointi on saanut osan yleisöstä kyselemään vain miehille suunnattujen esitysten perään. Osa asiakaskunnasta pitää ideaa vain yhdelle ryhmälle suunnatuista näytöksistä typeränä, osa on ollut huvittunutta. Ajatusta on yleisön keskuudessa ehditty jo myös jalostaa eteenpäin, kuten kyselemällä vain klovneiksi pukeutuneille tarkoitettuja kauhuelokuva Sen uuden version esityksiä.

Lähteet: ScreenRant, Facebook

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa