Jos Jurassic World -jatko-osa ei riitä, tulossa on myös The Jurassic Games

28.4.2017 20:48

Jurassic Park -leffojen sarjaa jatkava Jurassic World -jatko-osa on valtaamassa leffateatterit näillä näkymin ensi vuonna. Dinosaurusrainan suosio on oletettavasti jälleen kerran valtaisa ja osa yleisöstä saattaa sen huumassa tulla katsoneeksi myös elokuvan, jonka nimetty The Jurassic Gamesiksi.

Jurassic World 2:n maailmanensi-ilta koittaa kesäkaudella 2018. Samanlaiselta kalskahtava The Jurassic Games ei omaa vielä tarkkaa virallista julkaisupäivää, mutta sen tehosteita hiotaan kuitenkin sillä silmällä, että raina pääsisi nauttimaan niin ikään ensi vuoden dinosaurushypestä. Jälkimmäisessä leffassa ei ole mukana Chris Prattia saati Jeff Goldblumiakaan, joiden molempien on ilmoitettu uusivan tutut roolinsa Jurassic World -jatko-osassa. Hirmuliskoja Jurassic Games kuitenkin lupaa katsojille tarjota.

Viihdealan julkaisu THR on saanut tietoonsa The Jurassic Gamesin synopsiksen, jossa elokuvaa kuvaillaan lähitulevaisuuteen sijoittuvaksi. Rainan päähenkilöt, tuomitut rikolliset, joutuvat taistelemaan hengestään kuin Nälkäpelin hahmot, mutta eivät vain toisiaan, vaan myös dinosauruksia vastaan.

Elokuvan ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Ryan Bellgardt (Army of Frankensteins) ja sen näyttelijäkaartin tunnetuimpia nimiä ovat Perrey Reeves (Entourage, Perception), Ryan Merriman (Valehtelevat viettelijät, Final Destination – Viimeinen määränpää 3) ja Rett Terrell (Vampyyrien imussa). The Jurassic Gamesin taustavoimana toimii High Octane Pictures.

Alla maistiaisiksi ohjaaja Ryan Bellgardtin Army of Frankensteins -traileri:

Lähteet: THR, SlashFilm

Kuva: High Octane Pictures/The Jurassic Games

Lisää luettavaa