Takavuosien Onnen päivät -sarjan näyttelijä menehtyi

23.4.2017 18:58

Erin Moran, vuosina 1974-84 tuotetun Onnen päivät -sarjan pirteä pikkusisko on kuollut. Näyttelijä menehtyi eilen Yhdysvaltain Indianassa vain 56-vuotiaana. Moranin viime vuodet olivat mediatietojen mukaan hankalat.

Lapsitähtenä aloittanut Moran sai Onnen päivistä jatkopestin Joanie Loves Chachi -sarjaan, jota hän tähditti yhdessä toisen Onnen päivät -sivuosanäyttelijän, Scott Baion, kanssa. Joanie Loves Chachi ei menestynyt Onnen päivien tavoin, ja se jäi lipulta vain 17 jakson mittaiseksi. Vaikka Moran muistetaan juuri Onnen päivien Joaniena, hänellä oli mm. jo vuosina 1968-69 15 jakson mittainen pesti seikkailusarjassa Viidakkotohtori.

1980-luvun jälkeen Moranin tv- ja elokuvatyöt vähenivät. Viime vuosina hänen uutisoitiin joutuneen asunnottomaksi.

Edesmennyttä näyttelijätoveriaan on muistellut mm. hänen isoveljeään Onnen päivissä näytellyt Ron Howard, joka kirjoitti Twitterissä tulevansa muistamaan Moranin aina henkilönä, joka teki sarjan kohtauksista parempia ja valaisi tv-ruudut olemuksellaan. Heidän Onnen päivät -kollegoistaan myös kuppilanpitäjä Alia näytellyt Al Molinaro ja Joanien isää näytellyt Tom Bosley ovat jo siirtyneet ajasta ikuisuuteen.

 

Lähteet: Variety, TMZ, Fox News, Twitter

Kuva: ABC

Lisää luettavaa