Stallonen jäljissä: The Expendables 4 menetti toisen isoista nimistään

6.4.2017 07:11

The Expendables-elokuvien sarjaa voi pitää vanhoja toimintatähtiä fanittavien unelmien eräänlaisena täyttymyksenä. Sylvester Stallonen ohjaama ja osittain myös käsikirjoittama The Expendables aloitti toimintaleffasarjan lupaavasti vuonna 2010: hänen itsensä lisäksi sen hahmoja esittivät mm. Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li, Jason Statham ja pienemmissä rooleissa vilahtaneet Arnold Schwarzenegger sekä Bruce Willis.

Viime kuun lopulla paljastui, että The Expendables -elokuvien vetojuhtanakin pidetty Stallone ei ole enää mukana The Expendables 4:n tekemisessä. Syyksi Rambo-tähden lähtöön ilmoitettiin erimielisyydet hänen ja tuotantoyhtiön päällikön välillä. He eivät Deadlinen saamien tietojen mukaan olleet päässeet yksimielisyyteen niin uuden leffan ohjaajasta, käsikirjoituksesta kuin tietyistä laadullisista seikoistakaan.

Stallonen lähdöllä saattaa olla suuret vaikutukset – pahimmassa tapauksessa franchiseen ei jää ketään heistä, joiden nimillä sitä on myyty. Tuoreimman tiedon mukaan myöskään Arnold Schwarzenegger ei aio olla mukana The Expendables 4:ssä. Tai kuten mies itse EW:lle antamassaan haastattelussa asian muotoilee:

– Ei ole [The] Expendablesia ilman Sylttiä. En ikinä tekisi sitä leffaa ilman häntä, ehen.

 

Lähteet: EW, Deadline, Variety

Kuva: The Expendables 3/Future Film

Lisää luettavaa