Suicide Squad 2:n ohjaajaksi mietitään mm. Mel Gibsonia

Näyttelijä ja ohjaaja Mel Gibson on noussut yhdeksi nimeksi sarjakuvaleffa Suicide Squadin jatko-osan ohjaajavaihtoehtojen listalle. Oscar-palkittu ja pitkästä aikaa jälleen Oscar-ehdokkaana oleva Gibson on kovan luokan nimi, mutta häneen aiemmin liitetyt kohuotsikot ovat saaneet franchisen fanit kritisoimaan ajatusta. Twitterissä on sinkoillut mm. seuraavanlaisia kommentteja:

"Perukaa se. Perukaa se ennen kuin tämä äityy pahemmaksi." (@alexandergold)

"[O]nko se elokuva hänen urastaan sen jälkeen kun hän päästeli suustaan juutalaisvastaisia puheita?" (@cdrtx)

"Revitään riemua siitä, miten johonkin imago-ongelmaiseen elokuvauniversumiin harkitaan ohjaajaa, jolla on imago-ongelma!" (@Terri_Schwartz)

Ensimmäinen Suicide Squad menestyi lippuluukuilla hyvin - se oli viime vuoden 9. myydyin leffa, vaikka esim. arvostelusivusto Rotten Tomatoesin mittapuun mukaan kyseinen antisankarien sankarontiraina suorastaan löyhkää tuloksella 26%/100%. Myös Leffatykissä elokuvaa tituleerattiin mm. "vuoden huonoimmaksi".

David Ayerin ohjaamalle ensimmäiselle osalle suunnitellaan Warner Brosilla kuitenkin jatkoa, eikä Ayer ehdi sitä toisen projektinsa takia miettimään. Niinpä studio käy läpi muita ohjaajavaihtoehtoja. Gibsonin lisäksi sen huhutaan harkitsevan mm. Turvatalo-ohjaaja Daniel Espinosaa tehtävään sekä zombiekomedia Warm Bodiesin luonutta Jonathan Levineä.

Jälkimmäisillä ei ole ongelmallista historiaa takanaan, joten loppupeleissä ovat mukana todennäköisesti he, eikä Gibson. Tämä ei ole silti ensimmäinen kerta, kun Gibsonin nimi ponnahtaa ohjaajapelissä pinnalle; pari vuotta sitten Robert Downey Jr. leikitteli ajatuksella, että hänen vanha ystävänsä ohjaisi Iron Man -elokuvaa. Sen pidemmälle asia ei kuitenkaan edennyt.


Lähteet: THR, IGN, Tracking Board, ScreenRant, Box Office Mojo, Twitter

Kuva: Warner Bros.

R. Isoviita 16.02.2017 klo 04:51

Uusimmat uutiset

Lindsay Lohan haaveilee roolista Pienen merenneidon uudessa versiossa

Näyttelijä julkaisi Instagramissa Ariel-selfien.

R. Isoviita

Missä roolissa Helen Mirren nähdään Fast & Furious -jatko-osassa?

Tähti olisi halunnut auton rattiin, mutta…

R. Isoviita

Mitä tapahtui Star Warsin kenties inhotuimmalle hahmolle?

Pian julkaistavassa kirjassa paljastetaan Jar Jar Binksin kohtalo.

R. Isoviita

Suicide Squad 2:n ohjaajaksi mietitään mm. Mel Gibsonia

Fanit eivät ole ottaneet ajatusta avosylin vastaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...