Johnny Depp kiitti fanejaan

19.1.2017 17:14


Pirates of the Caribbean -kuvauksia hidastuttanut tapaturma, koirien luvattomasta maahantuonnista aiheutunut polemiikki, rakkaan perheenjäsenen kuolema, näyttelijä Amber Heardiin liitetyt pahoinpitelysyytökset ja tuore avioero – Johnny Deppillä on pari viime vuotta näyttänyt menevän melko huonosti. Viime yönä Yhdysvalloissa järjestetyssä People’s Choice -palkintogaalassa tähteä muistettiin kuitenkin hyvällä. Kansanäänestyksellä eri kategorioissa palkituista viihdetähdistä Depp sai palkinnon suosituimpana elokuvaikonina.

Kansan suosikkileffatähtenä ensimmäisen kerran vuonna 2005 palkittu Depp kiitti fanejaan luottamuksesta.

– Tulin tänne vain yhdestä. Tulin tänne teidän vuoksenne, ihmisten, jotka ovat läpi kaikenlaisten hyvien ja huonojen aikojen seisseet puolellani ja uskoneet minuun, Depp totesi kiitospuheessaan ja kertoi arvostavansa saamaansa palkintoa enemmän kuin sen antajat saattavat kuvitellakaan.

Deppille hänen palkintokategoriassaan hävisivät mm. Tom Hanks ja Samuel L. Jackson. Hanks palkittiin kuitenkin draamaelokuvanäyttelijäin omassa erityiskategoriassa. Palkinnot tilaisuudessa pokkasivat myös Ryan ”Deadpool” Reynolds (suosikkielokuvanäyttelijä) ja Jennifer Lawrence (suosikkielokuvanäyttelijätär). Tällä kertaa kansan suosikkielokuva puolestaan oli Doria etsimässä.

Lähteet: People’s Choice, Telegraph

Kuva: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides/Peter Mountain

Lisää luettavaa