Hugh Lauriesta tai Ralph Fiennesistä ehkä uusi Holmes-vihollinen?

7.1.2017 17:18


Robert Downey Jr. tähditti Sherlock Holmes -elokuvaa viimeksi jo viitisen vuotta sitten, mutta Benedict Cumberbatch -versioon tykästyneet voivat löytää uusimpia Holmes-sarjan jaksoja Netflixistä. Samalla kun Downey Jr:n näköisen Holmesin paluuta pitää vielä odottaa, Will Ferrell ja John C. Reilly yhdistävät voimansa omassa Holmes-versiossaan Holmes & Watson.

Velipuolet-komediassakin naurattaneen näyttelijäkaksikon Holmes & Watson on saanut mielenkiintoisia näyttelijäkiinnityksiä. Brittitähdet Ralph Fiennes (Harry Potter -elokuvat, 007 Spectre) ja Hugh Laurie (House) ovat liittyneet elokuvan näyttelijäkaartiin. Keitä Fiennes ja Laurie esittävät – se on kuitenkin edelleen hämärän peitossa. Holmesina ja Watsonina esiintyvät luonnollisesti Ferrell ja Reilly.

Mysteeriä on valotettu sen verran, että Fiennesin ja Laurien on kerrottu näyttelevän rakastettuja Arthur Conan Doyle -hahmoja. Tämä saattaa tarkoittaa, että toinen heistä esittäisi peräti Holmesin arkkivihollista, Moriartya.

Leffan kuvausten on tarkoitus alkaa tämän vuoden aikana, mikä vaikuttaa toistaiseksi varmemmalta kuin Downey Jr:n tähdittämän Sherlock Holmes 3:n kuvausten aloittaminen. Jälkimmäisen osalta kuvausten arveltiin voivan käynnistyä jo viime vuoden lopulla, mutta toistaiseksi elokuvasta on kuultu vain se, että sen käsikirjoittajat palasivat uudelleen sorvin ääreen ja Downey Jr. puolestaan on ryhtynyt käsikirjoittamaan ja ohjaamaan TV-sarjaa nimeltä Singularity Marvel-leffakeikkojensa ohessa.

 

Lähteet: TrackingBoard, Den of Geek, Collider, Forbes, Variety

Kuva: 007 Spectre/Francois Duhamel Copyright: © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. & House/NBC Universal

Lisää luettavaa