Mission: Impossible jatkuu

17.9.2016 15:20

Mission: Impossible -elokuvasarja jumittui ongelmiin aiemmin tänä vuonna. Ongelmat olivat rahoitukseen liittyviä – useiden lähteiden mukaan mm. studoilla ja leffasarjan keskeisintä roolia näyttelevällä Tom Cruisella oli erimielisyyksiä tähden palkkaan liittyen. Näin ollen elokuvan tuotanto ei päässytkään käyntiin suunnitellusti.

Alkujaan Mission: Impossible 6:n tuotannon piti alkaa ensi tammikuussa. Iloinen uutinen on, että Cruise, joka on myös yksi toimintaelokuvan tuottajista, ei ole jättämässä rooliaan agentti Ethan Huntina taakseen vielä. Uusimpien tietojen mukaan yhtiöt Paramount ja Skydance ovat saaneet sovittua elokuvan rahoitukseen liittyvät kiistanaiheet. Tarkempaa selvitystä ongelmien ratkaisusta ei kuitenkaan ole annettu.

Mission: Impossible 6:n käsikirjoitusta kirjoittaa Christopher McQuarrie, joka on lisäksi nimetty elokuvan ohjaajaksi. Hän vastasi myös viidennen Mission: Impossible -rainan käsikirjoituksesta ja ohjauksesta. Leffan tuotantoaikataulu on muuttunut sen verran, että tammikuun sijasta pyörät pyörähtävät käyntiin vasta myöhemmin ensi keväänä.

Lähteet: Collider, THR, Tracking Board

Kuva: BVI/M:i:III

Lisää luettavaa