Mitä kuuluu Pacific Rim 2:lle?

13.9.2016 14:24

Ensin Pacific Rimin ei pitänyt välttämättä saada jatkoa, sillä elokuvan menestys ei ollut ohjaaja ja käsikirjoittaja Guillermo del Torosta huolimatta huippuluokkaa. Sitten Guillermo del Toro ilmoitti, ettei hän ohjaa jatko-osaa. Mutta elokuvalla on silti toivoa.

Ihmisten ja valtavien merimuukalaisten välisestä yhteenotosta kertova Pacific Rim saa jatkoa näillä näkymin vuonna 2018. Jatko-osa, Pacific Rim: Maelstorm, on edennyt siihen vaiheeseen, että sen hahmoille etsinään näyttelijöitä. Ensimmäisen osan hahmojen esittäjien paluusta ei ole annettu vahvistusta, mutta nyt tuottajana toimiva del Toro on antanut julkisuudessa ymmärtää, että heitäkin olisi mukana.

Steven S. DeKnightin luotsaamaan jatko-osaan on kiinnitetty Star Wars: The Force Awakens -leffan yhtä pääroolia näytellyt John Boyega. Hänen uudesta roolista tiedetään toistaiseksi vain sen, että se on yksi elokuvan tärkeimpiä. Myös legendaarisien Clint Eastwoodin poika Scott Eastwood (Fury) käy neuvotteluja merkittävästä osasta Pacific Rim: Maelstormissa.

Lähteet: ScreenRant, CinemaBlend, Forbes

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa