Mitä kuuluu entiselle Darth Vaderille?

1.9.2016 13:46

Vaikka George Lucasin luomat Tähtien sota -elokuvan esiosiksi tarkoitetut Star Wars -leffat IIII eivät ole saaneet kovin positiivista mainetta muihin sarjan elokuviin verrattuna, niiden parjatuimmatkaan näyttelijät eivät kaikki ole kadonneet julkisuudesta kuin maan nielemänä. Trilogian keskeisintä hahmoa, Anakin Skywalkeria, näytellyt Hayden Christensen sai yleisesti varsin negatiivista palautetta suorituksestaan. Star Wars -roolinsa jälkeen Christensen lähes lopettikin Hollywood-tuotannoissa näyttelemisen.

Christensen on todennut, että Star Wars toi hänelle useita mahdollisuuksia, mutta hän ei halunnut elää elämäänsä kuin aallonharjalla ratsastaen. Anakin Skywalkerin alias Darth Vaderin jälkeen hän ostikin Kanadasta maatilan, jolla hän on viettänyt muutamien elokuviensa välistä aikaa tilan arkipäiväisissä töissä. Näyttelijäksi hän palaa taas vaihteeksi elokuvassa First Kill.

Die Hard -tähti Bruce Willisin kanssa tehtävä First Kill on lajityypiltään toimintatrilleri, jonka ohjauksesta vastaa Silent Night -kauhukomedian tehnyt Steven C. Miller. Christensen näyttelee leffassa ampumatapausta todistanutta miestä, jonka poika tästä syystä kidnapataan. Willis puolestaan on poliisipäällikkö, joka selvittelee tapausta. Elokuvan on määrä valmistua ensi vuonna.

 

Lähteet: THR, CinemaBlend

Kuva: Jumper/SF Film

Lisää luettavaa