Robert De Niro ja Julianne Moore mahdollisesti yhteiseen TV-projektiin

Vielä pari vuosikymmentä sitten suurten elokuvatähtien TV-rooleja pidettiin toisarvoisina asioina. Tänään on toisin, mitä todistaa myös Robert De Niron ja Julianne Mooren harkitsema projekti. Aiemmin pitkälti valkokangaslevitykseen leffoja tehnyt ohjaaja ja käsikirjoittaja David O. Russell aikoo tehdä heidän kanssaan TV-sarjan.

Alan asiantuntijat arvelevat kyseessä olevan suuren rahan projektin, joskaan tuotannon budjettia ei ole vielä paljastettu julkisuuteen. Joka tapauksessa Russell on tarjonnut ideaansa usealle televisioyhtiölle ehtonaan, että sille järjestyy kunnollinen rahoitus. Deadline-sivuston mukaan kyseinen TV-sarja sijoittuu mahdollisesti 1990-luvulle ja sen lajityyppinä on rikos, mutta neuvottelujen ollessa vielä pahasti kesken, ei projektista ole kerrottu julkisuuteen tarkemmin.

Robert De Niroa ei juuri ole television puolella nähty - hänen tuoreimpiin TV-rooleihinsa kuuluu itsensä näytteleminen 30 Rock -sitcomissa vuonna 2011. Russellin kanssa hän työskenteli sekä Unelmien pelikirjassa että pienessä sivuroolissa American Hustle -rikosdraamassa. Julianne Moore on niin ikään nähty 30 Rock -sarjassa, mutta myös politiikan maailmaan sijoittuneessa TV-elokuva Pelin hengessä vuonna 2012.


Lähteet: Deadline, THR, Variety, IndieWire

Kuva: Joy (20th Century Fox)/Edelleen Alice (BSM Studio)

R. Isoviita 09.08.2016 klo 12:50

Uusimmat uutiset

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Tommy Lee Jones luimistelee seuraavaksi salaliittoteoreetikkona

Leffaan tulossa liuta muitakin tuttuja näyttelijöitä.

R. Isoviita

Guillermo del Toron kolmas Hellboy – nähdäänkö sitä missään muodossa ikinä?

Tämän vuoden leffasta vastasivat toiset tekijät.

R. Isoviita

Disneyllä suunnitteilla myös Bambin uusi versio

Mm. Viidakkokirjan ja Leijonakuninkaan vanavedessä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...