Star Wars -teemapuisto kohoaa

12.7.2016 13:42

Kalifornian Disneyland on saamassa uuden vetonaulan. Kyseinen vetonaula riemastuttanee erityisesti Star Wars -faneja, sillä sen on tarkoitus tuoda tämän franchisen kaukainen galaksi Maan päälle. Kokoa ja näköä uudella teema-alueella on enemmän kuin millään muulla Kalifornian Disneylandin teema-alueella.

Peräti yli 5 km:n laajuiselle alueelle rakennettava Star Wars -teemapuisto tulee paikalle, jossa on mm. aiemmin nautittu Big Thunder Central -vuoristorata-ajeluista. Uusi teema-alue tulee konseptitaiteen perusteella sisältämään Big Thunder Centralin tapaan mm. luolia ja kallioseiniä. Disneyn julkistama konseptikuva paljastaa, että paikan päällä voi törmätä niin Han Solon Millennium Falconiin kuin imperiumin hävittäjiin ja jopa hämyiseen baariin, jossa Solon ja Chewbaccan kaltaiset salakuljettajat viihtyvät.

Ihan vielä lomasuunnitelmiaan ei kannata Star Wars Landin takia muuttaa, sillä sen valmistumisaikataulu on julkistamatta. Koska kohde tulee olemaan Disneylandin historian suurin yksittäinen teema-alue, sen valmistuminenkin vie aikaa. Otaksuttavaa silti on, että Star Wars Landin avajaisia pidetään lähellä jonkin tulossa olevan Tähtien sota -rainan ensi-illan aikaa. Rogue One: A Star Wars Story julkaistaan tämän vuoden joulukuussa, Star Wars: Episode VIII on aikataulutettu siitä vuoden päähän ja Han Solo saa oman elokuvan vuonna 2018.

Lähteet: Collider, Deadline, Disney

Kuva: Disney

Lisää luettavaa