J. K. Rowlingin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat saanee myös jatkoa

Harry Potter -kirjailija J. K. Rowlingin tekstiin pohjaava Ihmeotukset ja niiden olinpaikat saa ensi-iltansa loppuvuodesta, mutta leffalle povataan jo jatkoa. Yleisten arvelujen mukaan magian maailmaan sijoittuva fantasiaseikkailu tulee vetämään yleisöä leffateattereihin kiitettävästi. Näin ollen on todennäköistä, että ihmeotuksien pariin päästään useampaankin otteeseen.

J. K. Rowlingin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat on sekin tavallaan osa Harry Potterin maailmaa, sillä Potter käytti samannimistä kirjaa Tylypahkan oppivuosinaan. Tämän kuvitteellisen kirjan kirjoittajaa, Lisko Scamanderia (eli Newt Scamanderia) näyttelee elokuvassa Eddie Redmayne (kuvassa). Rainan ohjaaja on useamman Potter-elokuvan takaa tuttu David Yates, joka tuoreessa haastattelussaan paljasti Rowlingin kirjoittaneen ensimmäiselle ihmeotusseikkailulle jo jatko-osan ja suunnittelevan kolmatta osaa. Rowling ei tällä kertaa kirjoita vain kirjoja, vaan myös elokuvakäsikirjoituksia.

Vielä n. vuosi sitten elokuvan tuottaja David Heyman kertoi julkisuudessa, että Ihmeotukset ja niiden olinpaikat oli kehittelyssä itsenäisenä elokuvana, ilman varsinaisia ajatuksia toisesta, saati kolmannesta osasta. Mitä lähempänä elokuvan ensi-ilta on, sitä mahdollisemmalta kuitenkin näyttää, että siitä tulisi menestyksekäs ja näin ollen jatko-osille olisi tilausta. Talousmedia Forbesin sivuilla uumoiltiin jo viime elokuussa, että ihmeotusleffa kipuisi tämän vuoden katsotuimpien elokuvien kärkikymmenikköön, ellei peräti kärkiviisikkoon.


Lähteet: ScreenRant, CinemaBlend, Forbes

Kuva: Warner Bros.

R. Isoviita 02.07.2016 klo 15:16

Uusimmat uutiset

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Netflix poisti kohua aiheuttaneen kohtauksen sarjastaan

Kohun aihe oli katsottavissa pari vuotta.

R. Isoviita

Harmillinen käänne DC-leffa Birds of Preyn tuotannossa

Koekatsojat ovat antaneet positiivista palautetta, mutta...

R. Isoviita

Uusi ”Näkymätön mies” on löydetty

Universalin monsteriraina etenee.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...